Φιλέτο στο τηγάνι - iefimerida.gr

Φιλέτο στο τηγάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαλέξτε καλό φιλέτο και ψήστε το ελάχιστα, ώστε να παραμείνει μαλακό και ζουμερό.

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο, κομμένο σε λωρίδες λεπτές
  • 1 κιλό πατάτες baby, κομμένες στα τέσσερα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά γλυκού θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • Αλάτι και πιπέρι
Φιλέτο στο τηγάνι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ρίξτε μια κουταλιά ελαιόλαδο και μία βούτυρο
  • Προσθέστε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα -Ροδίστε για 8-9 λεπτά να χρυσίσουν
  • Μεταφέρετε τις πατάτες σε πιάτο
  • Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε τις άλλες δύο κουταλιές βούτυρο, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το μπούκοβο και τα φρέσκα αρωματικά
  • Ρίξτε το κρέας, αυξήστε λίγο τη φωτιά και ψήστε για 2 λεπτά, ή περισσότερο αν το τρώτε καλοψημμένο
  • Λίγο πριν βγάλετε το φιλέτο ρίξτε πάλι τις πατάτες στο τηγάνι, ανακατέψτε, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, σερβίρετε άμεσα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο πατάτες τηγάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ