Η νέα γενιά smartwatch της Diesel περνά τη wearable τεχνολογία σε άλλο level - iefimerida.gr

Η νέα γενιά smartwatch της Diesel περνά τη wearable τεχνολογία σε άλλο level

Η νέα συλλογή smartwatches της Diesel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον τρόπο που επικοινωνούμε και τον τρόπο που διασκεδάζουμε μέχρι τον τρόπο που ζούμε. Η λέξη «smart» (έξυπνος) έχει φέρει τα τελευταία χρόνια την επανάσταση στη ζωή μας.

Για την ακρίβεια στην καθημερινότητά μας, εισβάλλοντας τόσο στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των ηλεκτρικών συσκευών, όσο και στη βιομηχανία της μόδας, κυρίως μέσα από την έλευση των smartwatches. Των «έξυπνων» ρολογιών που μπορούν να κάνουν τα πάντα με ένα και μόνο απλό άγγιγμα.

Η νέα γενιά smartwatch της Diesel περνά τη wearable τεχνολογία σε άλλο level | iefimerida.gr 0

Κι αν τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά φαντάζουν κάπως ατσούμπαλα, άκομψα και αταίριαστα με οποιοδήποτε look δεν «συνομιλεί» με το athleisure, υπάρχουν κι εκείνα που καταφέρνουν να συνδυάζουν τεχνολογία και καλαισθησία με τον πλέον λειτουργικό και καλόγουστο τρόπο.

Με αφορμή τα 40 χρόνια ζωής της που συμπληρώνονται φέτος, η Diesel λανσάρει μία νέα smartwatch συλλογή, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά τα wearables. Πρόκειται για το Next Generation Touchscreen Smartwatch με το Diesel On να είναι η νέα καινοτόμα πρόταση του πρωτοποριακού διεθνούς lifestyle brand.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

  • Οθόνη αφής
  • Συμβατότητα με iOS και Android λογισμικό
  • Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 2100
  • Λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0.
  • Bluetooth σύνδεση
  • Φωνητική εντολή μέσω Google Assistant, λέγοντας "Ok Google".
  • Έλεγχος της μουσικής μέσω Google Play Music.

Το Diesel On κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές: ματ ατσάλινη κάσα με μαύρο δερμάτινο λουράκι, μεταλλική ατσάλινη κάσα με καφέ δερμάτινο λουράκι, ματ ατσάλινη κάσα με μαύρο λουράκι σιλικόνης και μεταλλική ανοξείδωτη κάσα από ατσάλι και μπρασελέ.

Η νέα γενιά smartwatch της Diesel περνά τη wearable τεχνολογία σε άλλο level | iefimerida.gr 1

Εφικτή επίσης είναι και η αλλαγή στο λουράκι με τις επιλογές να ποικίλουν σε υλικά και υφή: από δέρμα και σιλικόνη μέχρι καμβά και denim.

Οι smart λειτουργίες
Προτού τις αναλύσουμε, να πέσει το βίντεο για μία πρώτη, μίνι γεύση της λειτουργικότητας του Diesel On. Στο κλιπ πρωταγωνιστεί ο νέος ambassador του ιταλικού brand και πρόσωπο της καμπάνιας του Next Generation Touchscreen Smartwatch, Steve Aoki, Αμερικανός Dj και μουσικός παραγωγός.

Το customization
Tο Diesel On προσφέρει τη δυνατότητα του customization. Να δημιουργήσεις, εμφανισιακά τουλάχιστον, ένα sur mesure smartwatch. Να φέρεις δηλαδή στα μέτρα σου το ρολόι, κάνοντας διάφορους και διαφορετικούς χρωματισμούς συνδυασμούς και αλλάζοντας την εμφάνιση του καντράν. Μάλιστα, υπάρχουν φίλτρα που αλλάζουν αυτόματα την οθόνη ανάλογα με το mode που επιλέξεις.

Τα notifications
Από emails, κλήσεις μέχρι sms με το Diesel On είσαι πάντα alert.

Το Google Fit
Μετράει θερμίδες, καρδιακούς παλμούς, αποστάσεις και βήματα και καταγράφει κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Τα διαδραστικά features
Ο καιρός: On screen animations σε προειδοποιούν κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Η δραστηριότητα: Προκειμένου να σε κρατήσει προσηλωμένο και σε φόρμα, κάθε φορά που είτε από τεμπελιά, είτε από έλλειψη χρόνου βρίσκεσαι πίσω από το στόχο που έχεις θέσει, σε ειδοποιεί ότι ήρθε η στιγμή να ξεμουχλιάσεις.

Μην ενοχλείτε: Μπορείς να θέσεις σε λειτουργία το "Do Not Disturb" mode, το οποίο κάθε φορά που θα έρχεται κάποια ειδοποίηση -sms, email, κλήση- θα χρησιμοποιεί ένα φίλτρο που θα κάνει την οθόνη να μοιάζει σαν να ραγίζει.

Η Diesel T-ON-I εφαρμογή
Time, Organising, Notification, Intelligence. Η T-ON-I εφαρμογή είναι ο προσωπικός σου βοηθός, ο τρόπος της Diesel για να σε κρατά ενημερωμένο για τα πάντα, αλλά και δραστήριο.

Το Next Generation Touchscreen Smartwatch, Diesel On είναι διαθέσιμο στα Diesel stores: Golden Hall, Αθήνα και Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, στο Attica Citylink και σε επιλεγμένα καταστήματα ρολογιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ diesel smartwatch
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ