Ισίδωρος Ντογιάκος για τη βόμβα έξω από το σπίτι του: Mε ειδοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., είδα τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα μάτια μου - iefimerida.gr

Ισίδωρος Ντογιάκος για τη βόμβα έξω από το σπίτι του: Mε ειδοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., είδα τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα μάτια μου

Ισίδωρος Ντογιάκος/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος δεν εξερράγη, τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα τα ξημερώματα.

Ο αντεισαγγελέας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε έξω από το σπίτι του, σημειώνοντας πως ειδοποιήθηκε αρχικά από την αστυνομία και πως στην συνέχεια είδε τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα μάτια του.

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας που βρίσκομαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», ανέφερε ο αντιεισαγγελέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ