Ποιά «προκλητική» της σκηνή δεν μπορεί να ξεχάσει η Πενέλοπε Κρουζ; - iefimerida.gr

Ποιά «προκλητική» της σκηνή δεν μπορεί να ξεχάσει η Πενέλοπε Κρουζ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε η 37χρονη Ισπανίδα στο Harper's Bazaar. Αφού εξήγησε γιατί σιχαίνεται να μένει στο Λος Άντζελες, θυμήθηκε την πιο ενδιαφέρουσα αποκαλυπτική σκηνή της, αυτή που μοιράστηκε με το είδωλό της, Μέριλ Στριπ.

«Με το που έφτασε η Μέριλ στην φωτογράφηση, έπρεπε αμέσως να πάω και να κάτσω πάνω της γυμνόστηθη. Νομίζω ήταν η πιο ενδιαφέρουσα ερωτική σκηνή που έχω κάνει. Από τότε όποτε την βλέπω πέφτω πάνω της και την φιλάω. Μάλλον με θεωρεί τρελλή»

Αυτό ήταν το σχόλια της Οσκαρούχου Πενέλοπε για την φωτογράφηση που έκανε μαζί με την Μέριλ, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής καμπάνιας RED του Μπόνο.

Ποιά «προκλητική» της σκηνή δεν μπορεί να ξεχάσει η Πενέλοπε Κρουζ;  | iefimerida.gr 0

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης εξήγησε πως το Λος Άντζελες δεν είναι μέρος να μεγαλώσει το παιδί της.

Καθώς επίσης γιατί λατρεύει να δουλεύει με τον Γούντι Άλεν «Μου αρέσει να είμαι τριγύρω του. Επίσης μου αρέσει να τον βλέπω να τον παίρνει ο ύπνος ανάμεσα στις λήψεις. Κάθε φορά που το κάνει, τον βγάζω φωτογραφίες, γιατί πάντα διαλέγει τις πιο περίεργες στάσεις».

Ποιά «προκλητική» της σκηνή δεν μπορεί να ξεχάσει η Πενέλοπε Κρουζ;  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ