ΝΔ: Απίστευτες οι δηλώσεις Παπακώστα -Να μετονομαστεί σε υφυπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα - iefimerida.gr

ΝΔ: Απίστευτες οι δηλώσεις Παπακώστα -Να μετονομαστεί σε υφυπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με οργίλο τρόπο αντέδρασε η Νέα Δημοκρατίας στις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η ΝΔ σημειώνει δηκτικά: «Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα».

Υπενθυμίζεται ότι η κα Παπακώστα μιλώντας απόψε στο Open κλήθηκε να σχολιάσει την... εξακρίβωση ταυτοτήτων που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σε αστυνομικούς με πολιτικά, στου Ζωγράφου και τις δικαιολόγησε. «Είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητά από αστυνομικό με πολιτικά την ταυτότητά του» είπε.

Ενώ, με αφορμή τον ξυλοδαρμό τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από 50 αντιεξουσιαστές το πρωί, η υφ. Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τους αστυνομικούς να... αυτοπροστατεύονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ