Διούδης: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ» - iefimerida.gr

Διούδης: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ»

Ο τραυματισμός του Διούδη στο Καραϊσκάκη /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα με ευχαριστίες προς τους γιατρούς που τον βοήθησαν και τον Θεό που του επιτρέπει να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, έστειλε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Σωκράτης Διούδης στο πρώτο του μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του μετά τον τραυματισμό που είχε στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ειμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου,πολλά συγχαρητήρια σε όλους!Ευχαριστω τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κανω αυτο που αγαπω απο παιδάκι.Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να ειστε καλα!???? #olyPao #DerbyDay #comebackstronger ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sokratis dioudis (@sokratisdiou13) στις 12 Νοέ, 2018 στις 9:22 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διουδης ΠΑΟ Ολυμπιακός τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ