Προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να συγκεντρώσει χρήματα για το γάμο της - iefimerida.gr

Προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να συγκεντρώσει χρήματα για το γάμο της

καρκίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νεοϋορκέζα, η οποία σχεδίαζε να παντρευτεί, κατηγορείται ότι προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα από όσους θα την λυπούνταν και να χρηματοδοτήσει την τελετή.

Η 25χρονη Τζέσικα Βέγκα ισχυρίστηκε ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής και ήθελε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο. Όταν διαδόθηκε η ψευδής είδηση περί καρκίνου, επιχειρήσεις όπως ένα κατάστημα νυφικών και ένα εστιατόριο δώρισαν χρήματα στην κοπέλα, όμως λίγο αργότερα η απάτη ξεσκεπάστηκε, από τον ίδιο της το σύζυγο.

Ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Έρικ Σνάιντερμαν, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η Βέγκα συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια λέγοντας ψέματα και με αυτά πλήρωσε τα έξοδα του γάμου της, τον Μάιο του 2010, και το ταξίδι του μέλιτος στην Αρούμπα.

Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απάτη, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης μέχρι και 4 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ