Σπυροπούλου: Τέλος η Βικτώρια Καρύδα από το My Style Rocks -Η σκέψη μας είναι μαζί της - iefimerida.gr

Σπυροπούλου: Τέλος η Βικτώρια Καρύδα από το My Style Rocks -Η σκέψη μας είναι μαζί της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άνοιξε τη σημερινή εκπομπή στο «My Style Rocks» στέλνοντας συλλυπητήρια στην Βικτώρια Καρύδα η οποία δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Η Βικτώρια δε συνεχίζει να είναι στην παρέα μας. Θέλω να της εκφράσω τα συλλυπητήρια μου. Η σκέψη μας είναι τόσο στην ίδια όσο και στα δύο της αγγελούδια».

Η Βικτώρια Καρύδα, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του «My Style Rocks 2» και πολλοί θεωρούσαν ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, ο σύζυγος της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι τους στην Βούλα όταν άγνωστος τον πυροβόλησε την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπομπές που παιζόντουσαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην τηλεόραση ήταν μαγνητοσκοπημένες και γι' αυτό η ανακοίνωση έγινε σήμερα.

Πηγή βίντεο: Media Magazine

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ