Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «επέστρεψε» στον ΣΚΑΪ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «επέστρεψε» στον ΣΚΑΪ [εικόνα]

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ΣΚΑΪ επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όχι, όμως, για να παρουσιάσει εκπομπή αλλά να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» και των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μάλιστα, προανήγγειλε την επιστροφή του στον κανάλι του Φαλήρου, αναρτώντας φωτογραφία στα social media. Σε αυτή απεικονίζεται να τον προετοιμάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς. «Κάνω comeback», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος είχε τεθεί εκτός ΣΚΑΪ μετά από δήλωση που άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα. Το σχόλιό του οδήγησε τον τηλεοπτικό σταθμό να ζητήσει συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «επέστρεψε» στον ΣΚΑΪ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ