Η πραγματική... Ραπουνζέλ: Με μαλλιά μήκους 2 μέτρων -Εχει να τα λούσει 20 χρόνια [εικόνες]

Μια αληθινή Ραπουνζέλ με μαλλιά τόσο μακριά που φτάνουν στα πόδια της, αποκάλυψε πως δεν τα έχει πλύνει εδώ και 20 χρόνια!

Η Φράνκι Κλούνε, 32 ετών, από το Μπράιτον, εξήγησε πώς σταμάτησε να πλένει τα μαλλιά της όταν ήταν μόλις 13 ετών διότι το μισούσε και το γεγονός ότι δεν έχει κόψει τα μαλλιά της από την ηλικία των 18 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 12 Αύγ, 2018 στις 1:17 πμ PDT

Επιμένει, μάλιστα, πως τα μαλλιά της δεν χρειάζονται ώρες περιποίησης και πως το μόνο που κάνει είναι να τα χτενίζει – αν και μπορεί να χρειαστεί μέχρι μισή ώρα για να τα ξεμπερδέψει.

Η Φράνκι, που είναι καλλιτέχνης, εξήγησε επίσης πως αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της από την ηλικία των 6 ετών επειδή είχε ερωτευτεί τις εικόνες των μυθικών γυναικών με τα μακριά μαλλιά στα παραμύθια ως παιδί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 26 Φεβ, 2017 στις 2:10 πμ PST

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να τα μακρύνει, η Φράνκι είπε: «Μεγαλώνοντας, η μαμά μου είχε εκείνα τα πραγματικά όμορφα βιβλία τέχνης και με είχαν συνεπάρει οι εικόνες από τις γυναίκες της εποχής προ του Ραφαήλ. Αυτός λοιπόν ο φανταστικός κόσμος ήταν που με έκανε να καταλάβω ότι ήθελα να γίνω γοργόνα και να έχω μακριά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 28 Ιούλ, 2018 στις 10:41 πμ PDT

Η Φράνκι εξήγησε πώς σταμάτησε να πλένει τα μαλλιά της τελείως ως έφηβη, όταν της το πρότεινε μια φίλη της μητέρας της.

Όπως είπε: «Όταν ήμουν 13 ετών, τα μαλλιά μου είχαν ένα μέσο μήκος και ήδη ήταν πραγματικά βαριά και πραγματικά δεν απολάμβανα καθόλου το λούσιμο γιατί ήταν τόσο δύσκολο να φύγει όλο το σαμπουάν από τα μαλλιά μου ενώ χρειαζόταν πολύ ώρα για να στεγνώσουν. Ήταν μία από τις φίλες της μαμάς μου που ανέφερε στην πραγματικότητα αυτή την ιδέα να μην λούζω τα μαλλιά μου και γι’ αυτό σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Τους πρώτους μήνες ήταν δύσκολο γιατί ήταν πολύ λιπαρά και με φαγούριζε το κεφάλι μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 7 Ιούλ, 2018 στις 5:37 πμ PDT

Τα μαλλιά της Φράνκι είναι τόσο μακριά που για να τα μαζέψει χρειάζεται να χρησιμοποιεί μεγάλο νούμερο βελόνες πλεξίματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 21 Σεπ, 2018 στις 9:29 πμ PDT

Ωστόσο, επιμένει ότι δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για την φροντίδα τους, εξηγώντας πως απλώς τα χτενίζει. Όπως είπε: «Περιέργως, χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι απαιτείται πολύς χρόνος επειδή δεν χρησιμοποιώ κανένα προϊόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 29 Μάι, 2018 στις 3:26 μμ PDT

Το μόνο που πραγματικά κάνω είναι να τα χτενίζω και δεν το κάνω αυτό ούτε καν κάθε μέρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 14 Οκτ, 2018 στις 1:44 πμ PDT

Και συνέχισε: «Αν χρειάζομαι περίπου μία ώρα για να τα ξεμπερδέψω, τότε βάζω μια ταινία και χαζεύω. Επίσης, τα μαλλιά μου απορροφούν τις οσμές, κι έτσι μπορείς να θυμάσαι πού βρισκόσουν και με ποιον ήσουν».

Η Φράνκι όχι μόνο πέτυχε το όνειρό της για πραγματικά μακριά μαλλιά, αλλά τώρα τα χρησιμοποιεί και για τις δουλειές της ως μοντέλο ζωγραφικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 25 Οκτ, 2018 στις 2:12 μμ PDT

Όπως είπε: Τα μαλλιά μου δημιουργούν αυτά τα ενδιαφέροντα φυσικά σημεία εστίασης γύρω από την εικόνα και είναι σαν να φοράω κάτι ακόμη κι όταν είμαι γυμνή. Έχω πολλές ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποιες φωτογραφίες ή έργα τέχνης και κάνω βίντεο χρησιμοποιώντας τα, σχεδόν σαν να υποδύομαι έναν διαφορετικό χαρακτήρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 16 Οκτ, 2018 στις 5:14 πμ PDT

Η Φράνκι εξήγησε επίσης πως άρχισε να έχει μακριά μαλλιά από τότε που είχε ένα ατύχημα με το ψαλίδι. «Όταν ήμουν στο σχολείο μια μέρα, μαζί με κάποιους φίλους μου παίζαμε με τα ψαλίδια» θυμάται. «Έκοψα ένα μεγάλο κομμάτι από τα μαλλιά μου και η μητέρα μου φοβήθηκε όταν επέστρεψα σπίτι. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τα είχα κοντά και από τότε μακραίνουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Cluney (@floorlengthfrankie) στις 29 Σεπ, 2018 στις 8:16 πμ PDT

Η μητέρα της, Ζεν, πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρή δεν μου επέτρεπαν ποτέ να έχω μακριά μαλλιά. Ορκίστηκα ότι θα αφήσω τις κόρες μου να κάνουν ότι θέλουν με τα μαλλιά τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ