Κλάματα και κραυγές από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, αλήτη», φώναζε στον κατηγορούμενο - iefimerida.gr

Κλάματα και κραυγές από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, αλήτη», φώναζε στον κατηγορούμενο

Ο Μάριος Παπαγεωργίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κλάματα και κραυγές ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία για μια ακόμη φορά επιτέθηκε σε βάρος του άνδρα που κατηγορείται για την δολοφονία του γιου της.

«Δολοφόνε, αλήτη. Ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει εσένα και τα παιδιά σου. Δολοφόνε, είπε στρεφόμενη προς τον βασικό κατηγορούμενο.

Η Βάρβαρα Θεοδωράκη δεν έχει ακόμη βρει την σορό του παιδιού της Μάριου καιρό πόνος της είναι ανείπωτος, αφού δεν έχει δει το παιδί της από τον Αύγουστο του 2012.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ξάδελφος του Μάριου, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα, 73χρονος κατηγορούμενος προσπαθούσε να αποτρέψει την οικογένεια να ενημερώσει την αστυνομία. Παρόμοιο ισχυρισμό είχε άλλωστε και η μητέρα του Μάριου, η οποία όπως είπε έδειξε εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο, ο οποίος της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες και ότι θα έβρισκε εκείνος το παιδί της.

«Με την καθοδήγηση του κατηγορουμένου, η μητέρα του Μάριου πήρε την απόφαση να δανειστεί το ποσό που της ζητούσαν οι απαγωγείς. Μας είπε ο κατηγορούμενος», μην το πείτε σε κανέναν, δεν θα πάτε στην αστυνομία». Επειδή η μητέρα του Μάριου δεν είχε συμπληρώσει το ποσό, ο κατηγορούμενος της έλεγε «κοίτα να δεις και οι απαγωγείς άνθρωποι είναι, μπορούν να δώσουν μια προθεσμία 10-15 ημερών». Την επόμενη μέρα την πήραν οι απαγωγείς τηλέφωνο και της είπαν το ίδιο.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο 73χρονος κατηγορούμενος προσπαθούσε να καθησυχάσει την οικογένεια ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Κάτι το οποίο στη συνέχεια του δημιούργησε υποψίες.

«Να φύγει από μόνος του αποκλείεται. Δεν είχε λόγο. Μία χαρά περνούσε. Ο Μάριος ήθελε να ζήσει. Κάναμε σχέδια για τις διακοπές», είπε.

Πρωτόδικα, ο 73χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η σύζυγός του σε κάθειρξη 18ετών.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεσή μάρτυρα, ο οποίος έχει ζητηθεί να προσαχθεί βιαίως, καθώς φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάριος Παπαγεωργίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ