Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική λιχουδιά | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική λιχουδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα «πειραγμένο» ασιατικό πιάτο, απλό και εύκολο, χωρίς πολλά ασιατικά υλικά που είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα και δύσχρηστα.


Υλικά

  • 2/3 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά γλυκού τζίτζερ φρεσκοτριμμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κιλό κρέας μοσχάρι μαλακό κομμάτι
  • 1 κεφάλι μπρόκολο
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι
Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική λιχουδιά | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φετούλες
  • Σε ένα μπολάκι αναμείξτε τη σάλτσα σόγιας με το μέλι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το τζίτζερ
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι -Ροδίστε καλά το μοσχάρι για 3-4 λεπτά
Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική λιχουδιά | iefimerida.gr 1
  • Ρίξτε και το μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια -Ροδίστε να πάρει αρώματα για 2 λεπτά
Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική λιχουδιά | iefimerida.gr 2
  • Προσθέστε στο τηγάνι τη σάλτσα -Αναμείξτε καλά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να πάρει αρώματα και να χυλώσει
  • Ετοιμο!
  • Σερβίρεται με αρωματικό ρύζι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μοσχάρι μπρόκολο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ