Nomads: Καρφιά δίχως έλεος από πρώην παίκτη -Τι λέει για τους πρώην Survivors - iefimerida.gr

Nomads: Καρφιά δίχως έλεος από πρώην παίκτη -Τι λέει για τους πρώην Survivors

Nomads
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Εισβολείς μπήκαν στο Nomads και ανέτρεψαν τα πάντα.

Μεταξύ άλλων και τους κανόνες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας πρώην παίκτης για τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχε σε σχέση με τραυματισμό του. Εκείνος αποχώρησε ενώ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραμένει αν και τραυματισμένος.

Ο λόγος για τον Νίκο Χουλιάρα ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Πόσο πιο αδικημένος μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος;Ίδιος χρόνος αποθεραπείας του Νάσου και ο δικός μου.Ίδια ακριβώς περίπτωση.Ο Νάσος έμεινε στο παιχνίδι,ενώ εγώ δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να μείνω και να κάνω την αποθεραπεία μου μέσα στο παιχνίδι.Και στην τελική δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να αποφασίσει ο κόσμος για το αν θα παραμείνω ή αν αποχωρήσω.Φαίνεται ξεκάθαρα δυστυχώς η διαφορετική αντιμετώπιση μου.Προτιμούσα τουλάχιστον να μου δινόταν η ευκαιρία να παραμείνω και ας με ψήφιζε ο κόσμος να φύγω.Πιο αξιοκρατικό θα ήταν.Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω τίποτα απολύτως με τον Νάσο και του εύχομαι από καρδιάς να γίνει καλά όσο πιο γρήγορα γίνεται.Νιώθω μέσα μου ότι ήθελα να τα πω όλ'αυτά γιατί τα κρατούσα μέσα μου και επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν μάσησα τα λόγια μου και δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν.Ευχαριστώ ολόψυχα τον κόσμο που με στήριξε αλλά και αυτούς που δεν με στήριξαν.Να είστε όλοι καλά!!!!!!!»!

Νίκος Χουλιάρας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Νάσος Παπαργυρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ