Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Ρίκα Διαλυνά -Υπέρκομψη στα 87 της χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Ρίκα Διαλυνά -Υπέρκομψη στα 87 της χρόνια [εικόνα]

H Ρίκα Διαλυνά σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κομψότητα δεν έχει να κάνει με το να βάλεις ένα καινούριο φόρεμα» είχε πει η Coco Chanel. Η κομψότητα είναι στάση ζωής, δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει συμβόλαιο μαζί της και ο χρόνος είναι ένα μέγεθος που λίγη σημασία έχει για εκείνες. Η Ρίκα Διαλυνά, η σταρ του κινηματογράφου και του θέατρου, είναι μια από αυτές.

Έκανε δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής 11 Νοεμβρίου στο Gazi Theater, για την παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ».

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε και η εμφάνισή της φέρει κάτι από την αίγλη της κοσμικής Αθήνας του χθες. Το λαμπερό της χαμόγελο, οι σικ ενδυματολογικές της επιλογές, το attitude της είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την Ρίκα Διαλυνά μια παρουσία συνώνυμο της φινέτσας.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1931 στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Ρίκα Διαλυνά πέρασε στην Σχολή Καλών (σσ. συγχρόνως γράφτηκε και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου) και λίγο μετά, το 1954, στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Έπειτα, έκανε σπουδές στην αγγλική γλώσσα και μαθήματα υποκριτικής στις ΗΠΑ.

Με το ακαταμάχητο σέξαπίλ της, είχε πάντα τον ρόλο της μοιραίας γυναίκας στις ταινίες όπου πρωταγωνίστησε. Μεγάλοι σκηνοθέτες και διεθνή μέσα υποκλίθηκαν στην ομορφιά της.

Η Ρίκα Διαλυνά, σήμερα, στα 87 της χρόνια, παραδίδει με τον δικό της τρόπο μαθήματα στιλ.

Δείτε την Ρίκα Διαλυνά σε σπάνια εμφάνιση στα 87 της χρόνια, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίκα Διαλυνά ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ