Xριστόφορος Ζαραλίκος στο iefimerida: Γέλιο; Απαραίτητο όσο το νερό - iefimerida.gr

Xριστόφορος Ζαραλίκος στο iefimerida: Γέλιο; Απαραίτητο όσο το νερό

«Η Κιβωτός του Ζάρα» στο θέατρο Κιβωτός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το γέλιο; Απαραίτητο σχεδόν όσο το νερό. Βοηθάει από την διάθεση μέχρι τους κοιλιακούς» λέει με νόημα ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο αστείρευτος κωμικός συνυπογράφει με τον Πιτσιρίκο τα κείμενα της παράστασης «Η Κιβωτός του Ζάρα» που θα παρουσιάσει από 19 Νοεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός μία παράσταση, για πρώτη φορά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα.

Μιλώντας στο iefimerida υπόσχεται μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση, με πολιτική σάτιρα, πρόζες, αυτοσχεδιασμούς και διάλογο με το κοινό, ενώ μάς αποκαλύπτει τι του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει, για παράδειγμα:

Κιβωτός: «Εκτός από πολύ όμορφο θέατρο, μεγάλο πλωτό κατασκεύασμα που διατήρησε στην ζωή το ανθρώπινο είδος μετά απο κατακλυσμό , σύμφωνα με βιβλικά παραμύθια. Μερικοί υποστηρίζουν οτι θα ήταν καλύτερα αν είχε βουλιάξει. Τι να σας πω εγώ, είμαι βουνίσιος, τα φοβάμαι αυτά».

Stand up commedy: «20 κάτι υπέροχα και δημιουργικά χρόνια για μένα. Δοκιμάστε το άφοβα είτε σαν κωμικοί είτε σαν θεατές».

Γελιο: «Απαραίτητο σχεδόν όσο το νερό. Βοηθάει απο την διάθεση μέχρι τους κοιλιακούς

Σπουδές: «Σπούδασα στο θέατρο Τέχνης και στη σχολή Βεάκη»

Θέατρο: «Καλή δουλειά αν έχεις δικό σου σπίτι, λεφτά στην τράπεζα, δεν σου αρέσουν τα οικογενειακά τραπέζια της Κυριακής και πιστεύεις οτι είσαι το κέντρο του κόσμου. Αν σου λείπουν αυτά και παίζεις στο θέατρο είσαι καλλιτέχνης συνέχισε ό,τι κάνεις».

Mε διάθεση πάντα να σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Θαυμάζω: «Όσους μιλούν πολλές ξένες γλώσσες»

Δεν αντέχω: «Τις κόρνες και τα σκυλοτράγουδα»

Θελω: «Ειλικρίνεια»

Αθήνα: «Αν είσαι πούλμαν ή βαν που μεταφέρει τουρίστες τέλεια πόλη. Αν δεν είσαι ενοχλείς, σπίτι γρήγορα».

Χριστούγεννα: Δεν τελειώνουν με τίποτα, για σχεδον τρεις εβδομάδες όλοι λένε χρόνια πολλά, κάθε μέρα. Ωστόσο τα νεύρα μου και το ασφαλιστικό δεν αντέχουν τόσα πολλά. Κάντε το τριήμερο... οχι δεν είμαι γκρινιάρης».

Xριστόφορος Ζαραλίκος στο iefimerida: Γέλιο; Απαραίτητο όσο το νερό | iefimerida.gr 1


«Η Κιβωτός του Ζάρα» / Χριστόφορος Ζαραλίκος

Σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννης Κακλέας
Από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
Κείμενο : Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος
Σκηνοθετική επιμέλεια : Γιάννης Κακλέας
Ώρα έναρξης: 21:00, Διάρκεια: 90 λεπτά

Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, Πειραιώς 115, Γκάζι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ