Οι τρεις εμφανίσεις της Περιστέρας στο Παρίσι -Το μπορντό φόρεμα και η ανακύκλωση του ταγιέρ αλά Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι τρεις εμφανίσεις της Περιστέρας στο Παρίσι -Το μπορντό φόρεμα και η ανακύκλωση του ταγιέρ αλά Μίντλετον [εικόνες]

Περιστέρα Μπαζιάνα
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Με την Daily Mail να χαρακτηρίζει την εμφάνισή της «σαγηνευτική», σίγουρα η Περιστέρα Μπαζιάνα μετά το ντεμπούτο της σε μια πραγματικά παγκόσμια συνάντηση ηγετών (ως σύζυγος πρωθυπουργού) θα πρέπει να αισθάνεται ήσυχη και ευχαριστημένη.

Άλλωστε, όπως φάνηκε, είχε προνοήσει για τα πάντα, έχοντας προσεκτικά και έξυπνα επιλέξει τα ρούχα της για τις διήμερες εκδηλώσεις στο Παρίσι.

Προσερχόμενη με τον Αλέξη Τσίπρα στο Orsay Museum
H Περιστέρα Μπαζιάνα επέλεξε ένα μπορντό βελούδινο φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα για το δείπνο των ηγετών σχεδόν ολόκληρης της υφηλίου
Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, προσερχόμενοι, ανταποκρίθηκαν στα παρακάλια των φωτογράφων και πόζαραν στα φλας
Στο μουσείο, κατά τη διάρκεια του δείπνου
Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα συνομιλούν με ηγέτες καλεσμένους, πριν το δείπνο
Οι μόνες φορές που έχει παραβρεθεί σε αντίστοιχου επιπέδου εκδηλώσεις η κυρία Μπαζιάνα είναι στις Συνόδους του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη κάθε Φθινόπωρο
Το ζεύγος Τσίπρα με την Κριστίν Λαγκάρντ
Η Κριστίν Λαγκάρντ πάντα άψογα και εντυπωσιακά ντυμένη
Το πηγαδάκι κράτησε ώρα

Ο ανταγωνισμός θα ήταν σκληρός και το γνώριζε. Πέρα από την πάντα κομψή οικοδέσποινα, Μπριζίτ Μακρόν, θα είχε να... αντιμετωπίσει (θα πόζαρε πλάι πλάι ή έστω κοντά δηλαδή) τη Μελάνια Τραμπ. Οπερ και εγένετο. Και όχι μόνο. Εκεί βρέθηκε η επίσης πάντα εντυπωσιακή και με μοναδικό γούστο πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό.

Με άλλα λόγια, η Περιστέρα Μπαζιάνα επί δύο ημέρες βρισκόταν ανάμεσα (και μάλιστα χρειάστηκε να ποζάρει και για την καθιερωμένη οικογενειακή φωτό) σε δύο αναγνωρισμένα στιλάτες και καλοντυμένες Πρώτες Κυρίες και μια γαλαζοαίματη και δεκάδες άλλες Πρώτες Κυρίες που μπορεί να μη γεννήθηκαν σικάτες αλλά σίγουρα θα είχαν βάλει τα δυνατά τους για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Και όπως φάνηκε τουλάχιστον από το μονολεκτικό σχόλιο της Daily Mail, η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού μάλλον τα κατάφερε.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στο δείπνο στο Orsay Museum που δόθηκε από την Προεδρία της Γαλλίας την παραμονή των εκδηλώσεων από τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, φόρεσε ένα μπορντό, wrap, βελούδινο φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα, γενναίο σκίσιμο στα πόδια και άνοιγμα το ντεκολτέ συνδυασμένο με μαύρο παλτό και μαύρες γόβες.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι αυτή που απέσπασε και το θετικό σχόλιο της Daily Mail. Η υπογραφή του συγκεκριμένου ρούχου είναι άγνωστη, ωστόσο, δεδομένου ότι η κυρία Μπαζιάνα εμπιστεύεται τον Οίκο Λάσκαρη για τις εμφανίσεις της, το πιθανότερο είναι ότι και τώρα απευθύνθηκε στον ίδιο σχεδιαστή για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Την επομένη, ημέρα των εκδηλώσεων, η σύντροφος του πρωθυπουργού κινήθηκε έξυπνα, ανακυκλώνοντας ένα σύνολο το οποίο έχει βάλει ξανά στο παρελθόν. Ακολουθώντας την τάση της... ανακύκλωσης για την οποία πρώτη έδειξε το δρόμο η Κέιτ Μίντλετον, η Περιστέρα Μπαζιάνα φόρεσε ξανά το κομψό λευκό φόρεμα με σακάκι που είχε φορέσει κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο και τη συνάντησή της με την σύζυγο του αντιπροέδρου Μάικλ Πενς, πριν ένα χρόνο. Μάλιστα, η σύντροφος του πρωθυπουργού φόρεσε ξανά τις ίδιες γόβες που είχε βάλει και πέρυσι με το συγκεκριμένο σύνολο, ένα εκπληκτικό ζευγάρι με διαφάνειες, του Στάθη Σιαμαντά, αν και δεν ταίριαζε με το βροχερό και άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό στο Παρίσι.

Χθες το πρωί, το ζεύγος Τσίπρα προσερχόμενο στο Ελιζέ
Η κυρία Μπαζιάνα ανακύκλωσε ένα παλιό της ρούχο φορώντας το με ένα εκπληκτικό παλτό
Η σύντροφος του πρωθυπουργού, προσερχόμενη, είχε μια σύντομη συνομιλία με την Μπριζίτ Μακρόν

Η κυρία Μπαζιάνα, μάλιστα, έπαιξε με το σύνολό της αυτό, φορώντας στο παλάτι του Ελιζέ το λευκό φόρεμα σκέτο με το ένα εκπληκτικό μαύρο παλτό, ενώ, όπως φάνηκε στις φωτογραφίες, όπως και στην εκδήλωη στη συνέχεια για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' ΠΠ, στη συνέχεια, στο γεύμα που έδωσε η Μπριζίτ Μακρόν στις Πρώτες Κυρίες η Περιστέρα Μπαζιάνα τροποποίησε έξυπνα το χτένισμά της και αντί για το παλτό φόρεσε το κοντό λευκό ασορτί με το φόρεμα σακάκι, όπως ακριβώς δηλαδή το είχε βάλει και ένα χρόνο πριν.

Στο γεύμα των Πρώτων Κυριών με την Μπριζίτ Μακρόν
Από την προηγούμενη φορά που είχε φορέσει το ίδιο ταγιέρ, ένα χρόνο πριν, κατά την επίσκεψή της στην οικία του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικλ Πενς. Εδώ με την σύζυγό του.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περιστέρα Μπαζιάνα Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ