Κόρη μαρκήσιου εργαζόταν ως ιερόδουλη και έβγαζε χρήματα από ροζ βίντεο [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόρη μαρκήσιου εργαζόταν ως ιερόδουλη και έβγαζε χρήματα από ροζ βίντεο [εικόνες]

Η λαίδη Μπεθ Ντάγκλας. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έφηβη αριστοκράτισσα που πέθανε από υπερβολική δόση νακρωτικών, δούλευε ως πόρνη πριν από τον θλιβερό θάνατό της, όπως ισχυρίζεται ο φίλος της.

Η 18χρονη λαίδη Μπεθ Ντάγκλας, το νεότερο παιδί του Ντέιβιντ Ντάγκλας, του 12ου μαρκήσιου του Κουίνσμπερι, πέθανε μετά αφού πήρε για πρώτη φορά ηρωίνη τον περασμένο Μάρτιο.

Η 18χρονη κόρη του μαρκήσιου του Κουίνσμπερι συμμετείχε σε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Ο 21χρονος φίλος της Τζέναν Καραγκόλι, δήλωσε ότι εργαζόταν ως πόρνη και έβγαζε χρήματα συμμετέχοντας σε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο. Επίσης, μία φορά είχε πουλήσει τα εσώρουχά της στο ίντερνετ έναντι 30 λιρών.

«Ήξερα γι’ αυτή τη δουλειά, το ότι ήταν συνοδός κλπ. - αλλά κράτησα το στόμα μου κλειστό» είπε. Πρόσθεσε πως την ημέρα πριν από τον θάνατό της στις 7 Μαρτίου, το ζευγάρι είχε μαλώσει για την σεξουαλική της συμπεριφορά. Του είχε πει να περιμένει σε μία παμπ ενώ αυτή εξαφανίστηκε για ώρες.

«Μου είπε να καθίσω και να απολαύσω την μπίρα μου, ενώ έφυγε και πήγε να συναντήσει έναν φίλο. Μετά από λίγο, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι μας είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να περάσουμε το βράδυ» είπε.

Όταν ο Καραγκόλι την ρώτησε πώς κατάφερε να κλείσει ένα δωμάτιο αξίας 250 λιρών ενώ ήταν άφραγκοι, η λαίδη Μπεθ του είπε: «έκανα ότι έπρεπε να κάνω».

Η 18χρονη εργαζόταν ως ιερόδουλη προκειμένου να βγαει χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά

Ήταν «αηδιασμένος» από την ιδέα της δουλειάς της ως συνοδού και το ζευγάρι είχε έναν καβγά με πολλά κλάματα εν μέσω ενός τριήμερου πάρτι με ναρκωτικά, είπε.

«Ήξερα ότι κάτι συνέβαινε αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού από το ποτό και τα ναρκωτικά. Της είπε: ‘ξέρωτι κάνεις, μπορείς να μου μιλήσεις γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να μου κρύβεις πράγματα και αν είσαι απελπισμένη για χρήματα, θα σε βοηθήσω’» είπε ο 21χρονος.

Ισχυρίστηκε πως ήξερε ότι έκανε σεξουαλικό σόου μέσω κάμερας με άνδρες για «δύο ή τρεις μήνες» στο διαδίκτυο και στη συνέχεια τον ρώτησε αν θα έπρεπε να πουλήσει τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα στο ίντερνετ.

Ο Καραγκόλι γνώρισε την ταλαντούχα βιολίστρια, που η οικογένειά της την φωνάζει «Ling Ling» μέσω φίλων στα 18α γενέθλιά της και είχαν μια σχέση διάρκειας 10 μηνών.

Ο Μαρκήσιος του Κουίνσμπερι με τις δύο του κόρες σε νεότερη ηλικία

Αλλά θα μπορούσε να πει ότι είχε τους δαίμονές της από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους. Όπως είπε: «Ήταν αναστατωμένη από την αυτοκτονία του ετεροθαλούς αδερφού της. Τον αγαπούσε και συχνά μου έλεγε ότι ήταν ο μόνος της αδερφός που την είχε δεχτεί πραγματικά γι’ αυτό που ήταν».

Συχνά η 18χρονη ανέφερε την «κατάρα του Κουίνσμπερι» και το γεγονός πως η δυναστεία είχε υπομείνει αιώνες ατυχίας. Είπε ότι σιγά- σιγά άρχισαν την τακτική χρήση κοκαΐνης όσο ήταν ζευγάρι. Στις 6 Μαρτίου προσκλήθηκαν σε ένα πάρτι στο Νότινγκ Χιλ, κοντά στο διαμέρισμά τους.

Ο Καραγκόλι περιέγραψε το πώς η λαίδη Μπεθ του ζήτησε να πάει να αγοράσει κρασί. Όταν επέστρεψε στις 11.30 το βράδυ, είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ, γι’ αυτό και πήγε και ξάπλωσε δίπλα της. Αλλά στις 1.30 τα ξημερώματα ξύπνησε και την βρήκε νεκρή.

«Είχε τόσα προβλήματα, αλλά ήταν μια θαυμάσια γυναίκα» ανέφερε ο Καραγκόλι που πλέον έχει απαρνηθεί όλα τα ναρκωτικά και δηλώνει «καθαρός».

Την περασμένη εβδομάδα, η ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα πως η αιτία θανάτου της λαίδη Μπεθ ήταν καρδιακή αναπνευστική ανεπάρκεια και δηλητηρίαση από την κοκαΐνη και την ηρωίνη.

Φωτογραφίες: YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ