Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκατσε στο ίδιο μπαλκόνι με τη βασίλισσα και την Κέιτ Μίντλετον -Υπάρχει ένας απλός λόγος [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκατσε στο ίδιο μπαλκόνι με τη βασίλισσα και την Κέιτ Μίντλετον -Υπάρχει ένας απλός λόγος [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ με την σύζυγο του Γερμανού προέδρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ετήσια τελετή για την «Remembrance Day» έλαβε χώρα στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο και η βασιλική οικογένεια απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέθεσε το στεφάνι ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ στεκόταν σε μπαλκόνι πάνω από το κενοτάφιο. Μαζί της ήταν η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Δούκισσα της Κορνουάλης και η Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έλειπε από το πλευρό της συζύγου του καθώς αποσύρεται σιγά σιγά από τα δημόσια καθήκοντα. Την θέση του πήρε η Κέιτ. Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε σε ξεχωριστό μπαλκόνι, πιο δίπλα.

Μαζί με την Δούκισσα του Σάσεξ στεκόταν η σύζυγος του Γερμανού προέδρου, Έλκε Μπούντενμπεντερ. Κάποιοι μάλιστα, αναρωτήθηκαν γιατί η Μέγκαν βρέθηκε σε διαφορετικό μπαλκόνι.

Διαβάστε γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκατσε στο ίδιο μπαλκόνι με την βασίλισσα και την Κέιτ Μίντλετον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ