Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Δομοκού -Στα χέρια δύο κρατούμενοι - iefimerida.gr

Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Δομοκού -Στα χέρια δύο κρατούμενοι

Φυλακές Δομοκού/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Δομοκού, την ώρα που οι κρατούμενοι βρίσκονταν εκτός κελιών.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής, δύο Έλληνες κρατούμενοι, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους, ήρθαν στα χέρια, μόνο που πάνω στη συμπλοκή βγήκαν αιχμηρά αντικείμενα.

Ο ένας κατάφερε στον άλλον επτά χτυπήματα με αυτοσχέδιο μαχαίρι, με το ένα από αυτά να τρυπά τον συγκρατούμενό του στον πνεύμονα.

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, διακομίστηκαν δύο άτομα, καθώς στη συμπλοκή ενεπλάκησαν και άλλοι άντρες Ρομά, τραυματίζοντας έναν ακόμη συγκρατούμενό τους στο αυτί.

Ωστόσο η κατάσταση του τελευταίου δεν ενέπνεε κανένα κίνδυνο και μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε στις φυλακές. Ο πρώτος τραυματίας είναι πιο σοβαρά και υπεβλήθη σε εξετάσεις και θα παραμείνει για νοσηλεία, φρουρούμενος από την Υπηρεσία των Φυλακών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυλακές Δομοκού ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μαχαίρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ