Nomads: Η παίκτρια των Εισβολέων που αποχώρησε και η ανατροπή στις ομάδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Nomads: Η παίκτρια των Εισβολέων που αποχώρησε και η ανατροπή στις ομάδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπές έκρυβε το χθεσινό επεισόδιο του Nomads.

Καταρχάς χθες οι Εισβολείς θα έπρεπε να περάσουν την πρώτη διαδικασία αποχώρησης.

Σε πρώτη φάση στη διάθεση του κοινού τέθηκε η Μαριάννα Καλλέργη αφού έχασε στην πρώτη δοκιμασία με τις συμπαίκτριές της.

Ακολούθως, αγωνίστηκαν η Ντάρια Τουρόβνικ με την Ελισάβετ Δοβλιατίδου προκειμένου μια από τις δυο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Υστερα από μια δύσκολη δοκιμασία, κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάστηκε τα δυο κορίτσια να κρεμαστούν από δυο κορμούς για περίπου 20 λεπτά, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου κέρδισε την παραμονή της στο παιχνίδι και έτσι στη διάθεση του κοινού τέθηκαν η Ντάρια και η Μαριάννα.

Τελικά στο παιχνίδι παραμένει η Ντάρια η οποία συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Ομως, το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε μια ακόμη έκπληξη καθώς οι Επίλεκτοι έπρεπε να διαλέξουν έναν παίκτη τους για να τον στείλου στους Εισβολείς καθώς αριθμητικά ήταν μικρότερη η νέα ομάδα.

Οι Επίλεκτοι διάλεξαν τον Μάριο και τιον Ντιμάρ (είψαν ισοψηφία με ψήφους 3-3) και έτσι ο κλήρος έπεσε στους Εισβολείς οι οποίοι ανάμεσα στους δύο διάλεξαν τον Ντιμάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads εισβολείς επιλεκτοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ