Super League: Ο Παναθηναϊκός «όρθιος» (1-1) και με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Super League: Ο Παναθηναϊκός «όρθιος» (1-1) και με τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός... αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στάθηκε άτυχος και δέχθηκε γκολ στο 95' για το τελικό 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ούτε ο ΟΣΦΠ κατάφερε να κερδίσει τον ψυχωμένο ΠΑΟ του Δώνη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή, αλλά δεν έβρισκε εύκολα τους διαδρόμους απέναντι στον καλοστημένο αντίπαλό του. Ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ και δεν άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να βρουν διαδρόμους ούτε από τα άκρα, ούτε από τον άξονα. Ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε πολύ σωστά το ματς, απειλήθηκε λίγο από τον Ολυμπιακό και μάλιστα στο 61' ο Κάτσε με ένα φοβερό σουτ που πήγε στο γάμα του Σα άνοιξε το σκορ, την στιγμή που από το 53' είχε χάσει τον βασικό του τερματοφύλακα (Διούδη) με σοβαρό τραυματισμό. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πειραιά πίεσε ασφυκτικά, ο νεαρός τερματοφύλακας Κότσαρης... κράτησε, αλλά στο 95' λύγισε με την κοντινή προβολή του Σισέ για το 1-1.

Για μια ισοπαλία που έχει απόλυτα ικανοποιημένο τον ΠΑΟ, όχι και τον Ολυμπιακό που πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και στο -4 από τον δεύτερο Ατρόμητο.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (62΄ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77΄ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53΄ Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73΄ Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70΄ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτσε Παναθηναϊκός Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ