Ισπανία: Η Μπέτις... σόκαρε την Μπαρτσελόνα, 3-4 μέσα στην Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Ισπανία: Η Μπέτις... σόκαρε την Μπαρτσελόνα, 3-4 μέσα στην Βαρκελώνη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπέτις ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και νίκησε την Μπαρτσελόνα με 4-3 μέσα στο «Καμπ Νου», για την 12η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, δίνοντας νέα πνοή στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Leaque, ήταν σαφώς καλύτερη και δίκαια πήρε τη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Ο Τζούνιορ Φίρπο στο 20ο λεπτό σημείωσε το 0-1, ενώ στο 34' ο Χοακίν διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μέσι με πέναλτι στο 68' έκανε το 1-2, αλλά ο Λο Σέλσο στο 71' αποκατέστησε πάλι την διαφορά των δύο τερμάτων για το 1-3. Ο Αρτούρο Βιδάλ μείωσε σε 2-3 στο 79ο λεπτό, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή του Ράκιτιτς. Ο Κανάλες στο 83' άδραξε την ευκαιρία και έγραψε το 2-4, για να μειώσει ο Μέσι στις καθυστερήσεις, σε ένα γκολ που μέτρησε με τη βοήθεια του VAR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Μπέτις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ