Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου: Στα δικαστήρια ακόμη και για τα φροντιστήρια των παιδιών - iefimerida.gr

Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου: Στα δικαστήρια ακόμη και για τα φροντιστήρια των παιδιών

Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται να μην έχει τέλος η δικαστική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου, μετά την απόφασή τους να χωρίσουν.

Τα δικαστικά τους ραντεβού να διαδέχονται το ένα το άλλο, μέσα στον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Μετά το ζήτηµα της επιµέλειας, της διατροφής και τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρώην ζευγάρι αυτή τη φορά έπρεπε να συζητήσει µία αίτηση ασφαλιστικών µέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεµβρίου του 2018 ο επιχειρηµατίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, για τις ξένες γλώσσες των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» πρόκειται για αίτηση που αφορούσε σε ζητήµατα εκπαίδευσης των παιδιών του πρώην ζευγαριού, καθώς σύµφωνα µε όσα φέρεται να της καταλογίζει στην αίτησή του ο Παύλος Βαρδινογιάννης, η Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει τα µαθήµατα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραµµά τους. Στην αίτηση αναφερόταν µάλιστα ότι δεν είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση για το θέµα µε τον κ. Βαρδινογιάννη.

Η συζήτηση είχε καθοριστεί για τον Οκτώβριο, αλλά η πλευρά της ηθοποιού ζήτησε αναβολή, µε αποτέλεσµα η εκδίκαση των ασφαλιστικών µέτρων να επαναπροσδιοριστεί για τις 9 Νοεµβρίου. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής καµία από τις δυο πλευρές δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση µαταιώθηκε, µε το πρώην ζευγάρι να τα βρίσκει τελικά για το ζήτηµα των ξένων γλωσσών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ