Μητέρα και κόρη νίκησαν μαζί τον καρκίνο - iefimerida.gr

Μητέρα και κόρη νίκησαν μαζί τον καρκίνο

καρκίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η 17χρονη Λόρα Γόλιαμσον διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, η 50χρονη μητέρα της ολοκλήρωνε τη χημειοθεραπεία που έκανε για καρκίνο του μαστού. Η μία αποτέλεσε πηγή δύναμης για την άλλη και σήμερα και οι δύο γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στην επάρατη νόσο.

«Πίστευα ότι είχα ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο της ζωής μου όταν ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες. Έκανα όμως λάθος. Τίποτα δε με είχε προετοιμάσει για το γεγονός ότι θα μάθαινα πως η έφηβη κόρη μου θα πέρναγε το ίδιο πράγμα. Ζούσα ξανά από την αρχή τον εφιάλτη», ανέφερε η 50χρονη Μπρίτζετ Γουίλαμ στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ωστόσο, μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, έδωσαν το δικό τους αγώνα και γιορτάζουν την ανάρρωσή τους, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς είναι πλέον υγιείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ