Αυτά είναι τα Airbnb σπίτια που διαλέγουν οι πλούσιοι -Καμία σχέση με τα υπόλοιπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα Airbnb σπίτια που διαλέγουν οι πλούσιοι -Καμία σχέση με τα υπόλοιπα [εικόνες]

Επιθυμίες που ξεπερνούν τη φαντασία/ Φωτογραφία: Stay One Degree
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπίτια με καρχαρίες, κελάρια, ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους και ελικοδρόμια είναι ορισμένες μόνο από τις εντυπωσιακές και συχνά εξωπραγματικές απαιτήσεις των βαθύπλουτων για... απολαυστικές διακοπές.

Πώς όμως ικανοποιούνται όλες αυτές οι ασυνήθιστες, επιθυμίες; Μέσω μιας διαδικτυακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που μοιάζει με το AirBnB, αλλά που χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη διαφορά: απευθύνεται μόνον σε πολύ πλούσιους και πολυεκατομμυριούχους.

Με τον ίδιο τρόπο που αποφεύγουν τις πολυσύχναστες «τουριστικές παγίδες», οι πλούσιοι αποφεύγουν και τις πολυσύχναστες διαδικτυακές πλατφόρμες, δημιουργώντας τους δικούς τους ψηφιακούς κόσμους. Όπως είναι αναμενόμενο οι πελάτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο site έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις διακοπών και επιθυμίες που δοκιμάζουν τα όρια της φαντασίας.

Διαβάστε τις 10 πιο υπερβολικές απαιτήσεις για το 2018 στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ