Sunday Times: Στα πρόθυρα της παραίτησης τέσσερις Βρετανοί υπουργοί - iefimerida.gr

Sunday Times: Στα πρόθυρα της παραίτησης τέσσερις Βρετανοί υπουργοί

Η Τερέζα Μέι/ Φωτογραφία: AP- Gareth Fuller
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις Βρετανοί υπουργοί, που είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, είναι στα πρόθυρα παραίτησης από την κυβέρνησης λόγω Brexit, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Η ΕΕ απέρριψε το σχέδιο της Τερέζα Μέι για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου μηχανισμού που θα επιβλέπει την αποχώρηση της Βρετανίας από οποιοδήποτε προσωρινό τελωνειακό καθεστώς συμφωνήσει, αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

Οι υποστηρικτές του Brexit στο Συντηρητικό Κόμμα της πρωθυπουργού επιμένουν ότι η Βρετανία πρέπει να διατηρήσει τον έλεγχο του τελωνειακού καθεστώτος όταν αποχωρήσει από την ΕΕ, καθώς κινείται προς μια νέα εμπορική σχέση με την Ενωση,

Ομως, σύμφωνα με πηγή στο Γουάιτχολ που επικαλείται η εφημερίδα, η ΕΕ θα επιμείνει το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβλέψει κάθε απόφαση.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι παραίτηση Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ