Ο Μπράντ Πιτ θυμάται την μοναδική χυλόπιτα της ζωής του - iefimerida.gr

Ο Μπράντ Πιτ θυμάται την μοναδική χυλόπιτα της ζωής του

Μπράντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πορεία του 49χρονου γόη από το μόντελινγκ στην αγκαλιά του θείου Όσκαρ ήταν φαντασμαγορικά χωρίς ενδιάμεσες απογοητεύσεις. Επαγγελματικής, σεξουαλικής ή συναισθηματικής φύσης. Ουσιαστικά η μοναδική φορά που κάποιος τον απέρριψε ήταν ο προπονητής μπάσκετ στο γυμνάσιο που τον πέταξε εκτός ομάδας.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Μπράντ είναι 14 χρονών και πολύ περήφανος που κατάφερε να μπει στους Cherokee Rejects, την ομάδα μπάσκετ του γυμνασίου του.

Κρίμα που η χαρά του θα διαρκέσει ελάχιστα καθώς εξίσου άθλιες με το κούρεμά του, ήταν και οι υπόλοιπες αθλητικές ικανότητές του.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι προπονητής του ήταν ο πατέρας του, με τον οποίο έκανε επί ώρες προπόνηση κάθε βράδι.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μπορεί επιτέλους να κλείσει ξανά μάτι ο Λάρι Μπέρντ, βλέποντας ότι ο Μπράντ δεν αποτελεί απειλή για την κληρονομιά του ως ο καλύτερος λευκός παίκτης όλων των εποχών.

Ο Μπράντ Πιτ θυμάται την μοναδική χυλόπιτα της ζωής του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ