Τα νέα, αμφιλεγόμενα κοσμήματα του οίκου Yves Saint Laurent που θα σχολιαστούν -Με σχέδιο ανδρικών γεννητικών οργάνων [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα νέα, αμφιλεγόμενα κοσμήματα του οίκου Yves Saint Laurent που θα σχολιαστούν -Με σχέδιο ανδρικών γεννητικών οργάνων [εικόνες]

Τα νέα αμφιλεγόμενα κοσμήματα. Φωτογραφία: ysl.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι σίγουρα από τα κοσμήματα που θα φορέσεις για να πας για το μεσημεριανό της Κυριακής στο σπίτι της γιαγιάς σου, αλλά αν λατρεύεις τα κοσμήματα που είναι λίγο διαφορετικά, τότε αυτά είναι για σένα.

Τα σκουλαρίκια κοστίζουν 280 δολάρια

Ο γνωστός οίκος Yves Saint Laurent μόλις κυκλοφόρησε μια αμφιλεγόμενη νέα σειρά κοσμημάτων και περιλαμβάνει ένα αρκετά γραφικό ζευγάρι σκουλαρικιών που αναπαριστά τα ανδρικά γεννητικά όργανα και ένα κρεμαστό κολιέ με το ίδιο σχέδιο.

Ενώ το κολιέ κοστίζει 680 δολάρια

Τα εγχάρακτα πέη είναι κατασκευασμένα από χρυσό και τα σκουλαρίκια κοστίζουν 280 δολάρια ενώ το κολιέ φτάνει στα 680 δολάρια.

Τα σκουλαρίκια με το όνομα «Penis Dangle» είναι μόνο για όσες έχουν τρύπες στα αυτιά τους και έχουν χαραγμένα επάνω τους το «Saint Laurent Paris» ενώ το κολιέ διαθέτει μια ρυθμιζόμενη αλυσίδα.

Πάντως, προς απογοήτευση κάποιων, τα συγκεκριμένα κοσμήματα πωλούνται μόνο στα καταστήματα του οίκου.

Φωτογραφίες: ysl.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ