Ελληνίδα καρατέκα από χρυσό -Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελένη Χατζηλιάδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνίδα καρατέκα από χρυσό -Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελένη Χατζηλιάδου [βίντεο]

Πρώτη παγκοσμίως η Χατζηλιάδου / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή του κόσμου η Ελένη Χατζηλιάδου. Η Ελληνίδα καρατέκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς στον τελικό των +68 κιλών, επικράτησε της Αγιούμι Ουεκούσα από την Ιαπωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Χατζηλιάδου, πήρε «ρεβάνς» από την Ασιάτισσα πρωταθλήτρια, η οποία την είχε νικήσει το 2016.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούνιο, η Χατζηλιάδου, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +68κ. κατά την διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων, που φιλοξενήθηκαν στην Ταραγόνα, καθώς ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού από την Γαλλίδα Νάνσι Γκαρσιά με 4-3.

Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο

Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την κορυφαία, παγκοσμίως, επιτυχία σας, όσο και για την επιβράβευση των επίμονων και μεθοδικών προσπαθειών σας, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στην Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καράτε στην Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καράτε παγκόσμιο πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ