Στην αντεπίθεση ο Φουρθιώτης -Τι απαντά στο Open για τη διακοπή της συνεργασίας τους - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση ο Φουρθιώτης -Τι απαντά στο Open για τη διακοπή της συνεργασίας τους

Ο Μένιος Φουρθιώτης/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση του δικηγόρου του απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης στο «Open» για τη διακοπή της συνεργασίας τους.


Το κανάλι ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διακόπτεται τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του κ. Φουρθιώτη, έπειτα από τη δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Συνιστώ στη διοίκηση του καναλιού ψυχραιμία και υπομονή», ήταν η απάντηση του πληρεξούσιου δικηγόρου του παρουσιαστή, Θεμιστοκλή Σοφού, ο οποίος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του «Open» «περιττή και εμπαθή».

Ακόμη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» δήλωσε ότι «Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

“Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή”.

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

"Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μένιος Φουρθιώτης OPEN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ