Μπλατ: «Δεν νικάς όταν χάνεις 20 ριμπάουντ» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Δεν νικάς όταν χάνεις 20 ριμπάουντ»

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χαμένα ριμπάουντ απέδωσε την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο β΄ μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ήττα για την 6η αγωνιστική της Euroleague ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε μόνο 2 λεπτά τον Βαγγέλη Μάντζαρη κι ενώ ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν σε καλή ημέρα και απάντησε: «Ίσως έπρεπε να παίξει περισσότερο».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε για το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», η ολοκλήρωση του οποίου βρήκε την ομάδα του ηττημένη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Δεν θα κερδίσεις πολλά παιχνίδια, όταν χάνεις 20 ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα για να του δίνεις δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Όταν δεν παίρνεις τα αμυντικά ριμπάουντ, δεν μπορείς να τρέξεις και να παίξεις, όπως θέλουμε εμείς. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την φτωχή συνεισφορά των γκαρντ της ομάδας του σε σύγκριση με εκείνη των αντιπάλων του και είπε: «Οι αντίπαλοι γκαρντ έπαιξαν καλύτερα και υπερίσχυαν. Δεν έχω κάποια περαιτέρω εξήγηση. Το σχόλιο ή η ερώτησή σας είναι αληθές. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο του αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague Ντέιβιντ Μπλατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ