Θοδωρής Παπαλουκάς: Ο «Τσάρος» του μπάσκετ σαραντάρησε, γκρίζαρε και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Θοδωρής Παπαλουκάς: Ο «Τσάρος» του μπάσκετ σαραντάρησε, γκρίζαρε και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ [εικόνα]

O Θοδωρής παπαλουκάς. Φωτογραφία: Eurokinissi/ACTION IMAGES
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια εμφάνιση του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα μάς ξάφνιασε ευχάριστα. Ο σταρ του ελληνικού (και όχι μόνο) μπάσκετ, ωρίμασε.

Έχει κερδίσει ουκ ολίγους τίτλους, Πρωταθλητής Ευρώπης, δευτεραθλητής κόσμου, ηγετική φυσιογνωμία. Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, έχει καταφέρει να μας κάνει να δακρύσουμε, να καρδιοχτυπήσουμε και τελικά να ανεβούμε στα ουράνια.

Οι γνώστες του έχουν δώσει το παρατσούκλι «Τσάρος» οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2006 και το 2008 στην κορυφή της Ευρώπης.
Πλέον στα 40+ ο Θοδωρής Παπαλουκάς, είναι πατέρας ενός κοριτσιού που απέκτησε με την σύζυγό του Βασιλική Τσεκούρα και πιο ώριμος από ποτέ.

Σήμερα, είναι επικεφαλής της Eurohoops Academy, μιας Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2017. Αποτελεί προσωπικό όραμα του μπασκετμπολίστα, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ανέλαβαν τη διεύθυνση της Ακαδημίας, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα «σπίτι» του μπάσκετ, όπου οι νεαροί αθλητές μπορούν να μάθουν, να παίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Θοδωρή Παπαλουκά, στα εγκαίνια της έκθεσης Champion, στον Ελληνικό Κόσμο, έχοντας πάντα την ίδια αθλητική κοψιά, φορώντας κοστούμι, αλλά με γκρίζα πλέον μαλλιά ο γοητευτικός πασέρ, περνάει στο επόμενο level ανδρικής κομψότητας....

Δείτε την φωτογραφία του Θοδωρή Παπαλουκά στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπαλουκάς φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ