Το τελευταίο αντίο του πατέρα του Κατσίφα πάνω από το μνήμα του -Καλό ταξίδι παλικάρι μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τελευταίο αντίο του πατέρα του Κατσίφα πάνω από το μνήμα του -Καλό ταξίδι παλικάρι μου [βίντεο]

Πατέρας Κωνσταντίνου Κατσίφα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο αντίο είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στον γιο του, πάνω από το μνήμα του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 35χρονου ομογενή που έχασε την ζωή του από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών ξέσπασε πάνω από το μνήμα του γιου του στο τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα στους Βουλιαράτες.

Λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν βαστούσε τον φόβο στην κοιλιά του όπως ορισμένοι και πως έδιωξε τον φόβο της μειονότητας για τα δικαιώματά της, «ευχήθηκε» στον γιο του να έχει«καλό ταξίδι».

Μάλιστα ο πατέρας του 35χρονου ανέφερε πως το παιδί του πέθανε από «τα ανδρείκελα της καταστολής με διαταγή από τα τέρατα της κυβέρνησης».

«Τι ήθελες να κάνεις παιδί μου; Μια αναπαράσταση στη μνήμη των 13.000 αμούστακων παιδιών αυτό ήθελες να κάνεις παιδί μου. Αλλά τα ανδρείκελα, τα γαϊδούρια, της αστυνομίας σε προκάλεσαν και εσύ τα έριχνες στη γη και όχι κατά πάνω αλλά προκαλώντας έφυγες να αντιλαλήσουν τα βουνά από τον ήχο του όπλου σου. Προς τιμήν των ηρώων μας που πολεμούσαν τον φασισμό», είπε ο κύριος Κατσίφας πάνω από το μνήμα του παιδί του, συνεχίζοντας «Αιωνία σου η μνήμη παιδί μου, που δεν βαστούσες τον φόβο στην κοιλιά όπως ορισμένοι που έχουμε το λαγό μέσα μας».

Οσο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό, ο πατέρας ανέφερε «Παιδί μου, παλικάρι μου, έδιωξες το φόβο της μειονότητας για τα δικαιώματά της, να είσαι καλά. Καλό ταξίδι παιδί μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ