Μέσα σε 10 μήνες περισσότεροι από 5.500 αλλοδαποί προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα με πλαστά έγγραφα - iefimerida.gr

Μέσα σε 10 μήνες περισσότεροι από 5.500 αλλοδαποί προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα με πλαστά έγγραφα

Αερολιμένας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 5.633 άτομα, που προσπάθησαν να φύγουν από ελληνικά αεροδρόμια, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθησαν κατά το πρώτο δεκάμηνο του 2018.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν: 1.511 στο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης, 1.419 στη Θήρα, 1.150 στο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, 402 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, 185 στο «Ιπποκράτης» στην Κω, 160 στο «Αννα Πολλάτου» στην Κεφαλονιά, 148 στο «Διαγόρας» στη Ρόδο, 134 στο «Αρίσταρχος» στην Σάμο, 100 στο Άκτιο, 74 στο «Ιωάννης Καποδίστριας» στην Κέρκυρα, 46 στο «Οδυσσέας Ελύτης» στη Μυτιλήνη, 45 στο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Καβάλα, 45 στο «Καπετάν Βασ. Κωσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα, 45 στο «Βιντσέντζος Κορνάρος» στη Σητεία, 40 στη Μύκονο, 38 στη Νέα Αγχίαλο, 38 στο «Διονύσιος Σολωμός» στη Ζάκυνθο, 15 στην Κάρπαθο, 13 στον Άραξο, 11 στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά, 5 στο «Δημόκριτος» στην Αλεξανδρούπολη, 4 στο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στη Σκιάθο, 3 στο «Βασιλεύς Πύρρος» στα Ιωάννινα, μία στο «Δημήτριος Βικέλας» στη Σύρο και μία στο «Όμηρος» στη Χίο.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε όλες τις περιπτώσεις σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλαστά έγγραφα αεροδρόμια ΕΛ.ΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ