Σπαραγμός: Η στιγμή που βουλευτίνα του Μεξικού μαθαίνει ότι πυροβόλησαν και σκότωσαν την κόρη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπαραγμός: Η στιγμή που βουλευτίνα του Μεξικού μαθαίνει ότι πυροβόλησαν και σκότωσαν την κόρη της [βίντεο]

Η Μεξικανή βουλευτής ξεσπά σε κλάματα. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βουλευτής του Μεξικού ξεσπά σε κλάματα κατά την διάρκειας μιας συνεδρίασης της βουλής όταν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την ενημερώνει πως η κόρη της έχει δολοφονηθεί.

Η Κάρμεν Μεντέλ Πάλμα, από το Εθνικό Κίνημα Αναγέννησης (Μορενα), έμαθε ότι η 22χρονη κόρη της Βαλέρια Κρουζ Μεντέλ, έχει πυροβοληθεί 9 φορές ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο.

Η 22χρονη Βαλέρια Κρουζ Μεντέλ

Η 59χρονη βουλευτής ουρλιάζει υστερικά όταν μαθαίνει τα νέα ενώ οι συνάδερφοί της σπεύδουν να την παρηγορήσουν.

Η συνεδρίαση του κοινοβουλίου φυσικά διακόπηκε.

Η φοιτήτρια ιατρικής Βαλέρια πυροβολήθηκε στην πόλη Τσιουντάν Μεντόζα όταν κατά λάθος την μπέρδεψαν με την σύντροφο ενός μέλους εγκληματικής συμμορίας.

Η κοπέλα πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με την σύντροφο - που ήταν ο στόχος -  ενός μέλους συμμορίας

Ο κυβερνήτης της περιοχής Μιγκέλ Άντζελ Γιούνες, εξήγησε πως μια γυναίκα παρόμοιας φυσικής εμφάνισης που πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο ήταν ο στόχος και είχε αναγνωριστεί ως φίλη ενός μέλους εγκληματικής συμμορίας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σε σχέση με την δολοφονία και ανέφεραν στους ανακριτές πως ένας άνδρας, γνωστός ως «El Richy» ήταν ο δράστης. Το σώμα ενός τρίτου άνδρα, του κύριου υπόπτου, βρέθηκε αργότερα νεκρό σε ένα φορτηγό, σύμφωνα με τα μεξικανικά μέσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ