Γάτα ξαπλωμένη σε πάγκο κουζίνας ρίχνει κλάμα γιατί... καθαρίζουν κρεμμύδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Γάτα ξαπλωμένη σε πάγκο κουζίνας ρίχνει κλάμα γιατί... καθαρίζουν κρεμμύδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόψιμο του κρεμμυδιού είναι μια διαδικασία που δεν αντέχεται.

Και δεν την πατάνε απλά όσοι έχουν ευαισθησίες, αλλά όλοι. Οποιος έχει κόψει κρεμμύδι και δεν έχει πάρει τα μέτρα του, το σίγουρο είναι ότι έχει ρίξει πολύ κλάμα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο από τιπς για το πώς μπορεί κανείς να αποφύγει να κλάψουν τα μάτια του ενώ καθαρίζει κρεμμύδι.

Ομως, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, το κρεμμύδι δεν κάνει μόνο τους ανθρώπους να κλαίνει αλλά και τα... γατιά.

Η παρακάτω γάτα του βίντεο έχει ξαπλώσει νωχελικά στον πάγκο της κουζίνας της ιδιοκτήτριάς της, χαζεύοντάς την να μαγειρεύει (προφανώς ελπίζοντας ότι κάτι θα τσιμπήσει και η ίδια). Οταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να καθαριστεί το κρεμμύδι η γάτα... λιώνει στο κλάμα. Κλείνει τα μάτια της, φανερά ενοχλημένη, ενώ δάκρυα κυλούν από τα μάτια της. Ωστόσο, η ελπίδα για ένα μεζέ φαίνεται ότι κάνει τη συγκεκριμένη γάτα να ξεπερνά το τσούξιμο, τα δάκρυα, την ενόχληση. Παραμένει απλά ακούνητη στη θέση της και... περιμένει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάτα κλάμα κρεμμύδι viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ