Mια «Italida» από τον Πειραιά -Eνα μαγαζί με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και πολυτέλεια παλιού αρχοντικού - iefimerida.gr

Mια «Italida» από τον Πειραιά -Eνα μαγαζί με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και πολυτέλεια παλιού αρχοντικού

To εστιατόριο «Italida» μοιάζει με παλιό αρχοντικό/ Φωτογραφία: Italida
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μάρω Κοντού να ήρθε από την Κυψέλη στην γνωστή ελληνική ταινία και ως Ιταλίδα να αναστάτωσε την αδερφή και τη μητέρα του Αλέκου Αλεξανδράκη, αλλά η Πειραιώτισσα Italida που αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκε στο λιμάνι, έχει αναστατώσει τους ουρανίσκους μας.

Το νέο ιταλικό του Πειραιά, με την χαρακτηριστική ονομασία, που βρίσκεται στην Τρούμπα, στην άλλοτε κακόφημη συνοικία που πλέον έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη έξοδο Πειραιωτών και μη, αγαπά τις γευστικές, τοπικές παραδόσεις και έχει διαμορφώσει ένα πληθωρικό μενού που καλύπτει επάξια τις απαιτήσεις μας τόσο σε πίτσα όσο και pasta, αλλά και κάποια κυρίως πιάτα.

H Ολύμπια Γιαννούτσου, η ιδιοκτήτρια, που έχει χρόνια στον χώρο της εστίασης, μας λέει: «Ήθελα να κάνω ένα ιταλικό που θα μου άρεσε να τρώω κι εγώ. Επειδή στον Πειραιά δεν υπήρχε κάτι ανάλογο, μαζί με τον σύζυγό μου πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την Ιταλίδα. Η ονομασία έχει σχέση με την κόρη μας, αυτή είναι στην ουσία η Ιταλίδα, οπότε της έχουμε αφιερώσει το μαγαζί».

Γνωρίστε καλύτερα την «Italida» στον Πειραιά και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ITALIDA Πειραιάς εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ