Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Τσίπρας

Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δεύτερη έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) Athens Expo '18 επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός περιηγείται σε περίπτερα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με μαθητές της Σιβιτανιδείου Σχολής από τον τομέα γεωπονίας, τεχνολογίας τροφίμων, οι οποίο επισκέφθηκαν την Έκθεση. Ο πρωθυπουργός τους είπε ότι οι επιχειρήσεις Κ.ΑΛ.Ο. είναι τομέας που εξ αντικειμένου πρέπει να τους ενδιαφέρει άμεσα. Τη Σιβιτανίδειο είχε επισκεφθεί προχτές η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Στην έκθεση, την οποία διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, βρίσκονται η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλους, καθώς επίσης και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Τσίπρας | iefimerida.gr 0
Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Τσίπρας | iefimerida.gr 1
Στην έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Τσίπρας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ