Η φωτιά στην Καλιφόρνια απείλησε και το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν -Επρεπε να το εκκενώσει σε μια ώρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η φωτιά στην Καλιφόρνια απείλησε και το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν -Επρεπε να το εκκενώσει σε μια ώρα [εικόνες & βίντεο]

Η Κιμ Καρντάσιαν. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν αναγκάστηκε να πάρει όσα πιο πολλά πράγματα μπορούσε μέσα σε μία ώρα και να εγκαταλείψει το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης.

Η Κιμ ενημέρωσε αρχικά για την πυρκαγιά από την στιγμή που ήταν στο ιδιωτικό της αεροπλάνο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

Η δημοφιλής τηλεπερσόνα αποκάλυψε ότι μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στο Hidden Hills στην Καλιφόρνια για να διαπιστώσει ότι η γειτονιά της απειλείται από πυρκαγιά που βρισκόταν εκτός ελέγχου.


Η 38χρονη επέστρεφε όταν είδε μέσα από το ιδιωτικό της αεροπλάνο τις φλόγες και διαπίστωσε κατά την προσγείωσή της ότι επρόκειτο για την πυρκαγιά στο Woolsey που έκαιγε κοντά στο σπίτι της.

Ζήτησε από τους οπαδούς της να προσευχηθούν για την περιοχή
Αναρτούσε συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες από την πυρκαγιά.
Η Κιμ αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι της μέσα σε μία ώρα.

Μοιράζοντας φωτογραφίες και βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instastories, η Κιμ εξήγησε στους οπαδούς της ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι της και τους ζητούσε να «προσευχηθούν για το Καλαμπάσας».


«Μόλις προσγειώθηκα στο σπίτι και είχα μία ώρα για να μαζέψω τα πράγματα και να εκκενώσω το σπίτι μας. Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς» έγραψε.

Η Κιμ ευχαρίστησε τους πρώτους πυροσβέστες που έφτασαν για την ασφάλεια της κοινότητας και τα περιπολικά της αστυνομίας που κινούνταν στους δρόμους της γειτονιάς.


«Απομακρύνουν τους πάντες τώρα από τα σπίτια μας» λέει στο βίντεο παρακολουθώντας μέσα από το αυτοκίνητό της.

Η εκτεταμένη πυρκαγιά έπληξε και τις γύρω περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής όπου ζει η αδερφή της Κόρτνεϊ, η οποία επίσης έφυγε από το σπίτι της.


«Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς και προστατευμένοι από τις πυρκαγιές» έγραψε μαζί με μαι φωτογραφία του γεμάτου πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο δήμος Καλαμπάσας τουίταρε πως η φωτιά Woolsey – που σάρωσε την περιοχή νωρίτερα χθες – έχει καταστρέψει πάνω από 2.000 στρέμματα.

The #Woolsey Fire has grown to over 2,000 acres with 0% containment. @LACoFD has ordered a mandatory evacuation in all areas north of the 101 freeway from Valley Circle to Lindero Cyn. A voluntary evacuation remains in effect for Calabasas areas south of the 101 pic.twitter.com/6PzFCxdbzP

Φωτογραφίες: Instagram stories

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν πυρκαγιά Καλαμπάσας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ