Παίκτης του Nomads αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένος και έκανε τους πάντες να λυγίσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτης του Nomads αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένος και έκανε τους πάντες να λυγίσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Επίλεκτοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν χθες, στο πρώτο αγώνισμα με τους Εισβολείς και εκτός του ότι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο Νησί, είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς της.

Και η όλη διαδικασία ήταν ομολογουμένως άκρως συγκινητική.

Πρώτος τον κύκλο των τηλεφωνημάτων άνοιξε ο ράπερ Mike, ο οποίος μίλησε με τον πατέρα του και την μητέρα του, οι οποίοι τον εμψύχωσαν, του είπαν ότι τον καμαρώνουν και τον στηρίζουν. Ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να πει και πολλά γιατί απλά... λύγισε. O Μike από τα πρώτα δευτερόλεπτα που μίλησε με τον πατέρα του έτρεμε, ενώ στη συνέχεια όταν στη γραμμή βρέθηκε η μητέρα του δεν κατόρθωσε να αρθρώσει ούτε μια λέξη, την ώρα που το δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια του.

Δυνατές στιγμές, από ανθρώπους που δεν το δείχνουν.

Λίγο αργότερα στην κάμερα έκανε την εξής αποκάλυψη στην κάμερα:

«Οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τα πάντα μου. Είναι πραγματικά όλη μου η ζωή. Δεν μπορούσαν οι γονείς μου να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Οπότε εγώ χρωστάω τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους. Μου έχουν προσφέρει τα πάντα. Είμαι πολύ γεμάτος. Έχω πάρει πολλή αγάπη στη ζωή μου» είπε ο τραγουδιστής συγκινώντας τους πάντες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mike ραπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ