Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Δεύτερη τετραετία για Μώραλη-Μαρινάκη στον Πειραιά

Δεύτερη τετραετία για Μώραλη-Μαρινάκη στον Πειραιά -Φωτογραφία αρχείου: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports
Δεύτερη τετραετία για Μώραλη-Μαρινάκη στον Πειραιά -Φωτογραφία αρχείου: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports

Δεύτερη τετραετία διεκδικεί ο συνδυασμός «Περαιάς Νικητής» υπό τον νυν δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη και τον πρώτο εκλεγμένο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνάντηση των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στο δημαρχείο Πειραιά, απόψε, ο Β. Μαρινάκης τόνισε: «Στηρίζω Μώραλη και Πειραιά Νικητή για να ολοκληρώσουμε το έργο μας».

Σε ό,τι αφορά την δική του συμμετοχή, ο Β. Μαρινάκης είπε: «Προσπάθησα να βοηθήσω την Δημοτική Αρχή με όλες μου τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα. Στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος μέσω παρεμβάσεων στο πράσινο, με την κατασκευή και επισκευή πλατειών, αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών αλλά και στον πολιτιστικό τομέα με σειρά εκδηλώσεων που άφησαν ισχυρό στίγμα. Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην καθημερινή στήριξή μας στο φιλανθρωπικό έργο της ΚΟΔΕΠ και φυσικά της Μητρόπολης Πειραιά, σε κάθε προσπάθεια της οποίας είμαστε και θα είμαστε αρωγοί».

Διευκρίνισε δε πως «όλες αυτές τις δράσεις τις δρομολόγησα για να συνδράμω έμπρακτα στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίς να περιμένω κανένα προσωπικό όφελος ή αντάλλαγμα. Χωρίς να έχω καμία δουλειά ή δοσοληψία με την οποία να υπάρχει εμπλοκή του Δήμου. Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά» για να επαναλάβει: «Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι παρά τα σενάρια που καλλιεργούν κάποιοι, δεν επιθυμώ να έχω καμία επιπλέον δραστηριότητα στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον για τον συνδυασμό μας, που τον θεωρώ άλλωστε και δικό μου δημιούργημα.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε κάνει πολλά και πρέπει να κάνουμε περισσότερα, οφείλουμε να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014: να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη, με προοπτική και με δυναμική σε όλα τα επίπεδα».

Εν συνεχεία το λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι επίσης στάθηκαν στην ενότητα του συνδυασμού και το δυναμικό ξεκίνημα της νέας μάχης για την πόλη.

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αβραμίδης Παναγιώτης: «Όπως και το 2014 στήριξα μια δημοτική παράταξη καθαρά αυτοδιοικητική, έξω από την αρρωστημένη νοοτροπία των μεγάλων κομμάτων που δίνουν χρίσματα, το ίδιο θα πράξω και το 2019. Στηρίζω τον Πειραιά Νικητή».

Αγραπίδης Χρήστος: «Έναν Δήμαρχο που όλα αυτά τα χρόνια έχει να παρουσιάσει ένα πολύ μεγάλο και σπουδαίο έργο και ένα άλλο-εξίσου μεγάλο-βρίσκεται σε εξέλιξη και δρομολογημένο, έναν Δήμαρχο που εργάζεται σκληρά με πρωταρχικό μέλημα την προβολή και την ανάπτυξη της πόλης κάνοντας τεράστια βήματα, έναν Δήμαρχο που συνεργάστηκε με όλους τους φορείς, δεν προσέβαλε, δεν προκάλεσε, δεν εξέθεσε την πόλη, που τίμησε και τιμά το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν ενεπλάκη σε κομματικές αντεγκλήσεις και παιχνίδια, αυτόν τον Δήμαρχο αξίζει να τον εμπιστεύεσαι και να τον στηρίζεις. Θεωρώ την επανεκλογή του σημερινού Δημάρχου σίγουρη και επιβεβλημένη. Οι άλλες υποψηφιότητες –για τη θέση του Δημάρχου- που ακούγονται και κατεβαίνουν όλες για το καλό του Πειραιά είναι ευπρόσδεκτες, αλλά το μέλημα του Δημάρχου είναι η υλοποίηση του έργου του και τίποτε άλλο. Το ίδιο –είμαι σίγουρος- ισχύει και για τους Πειραιώτες. Ο Πειραιάς έχει Δήμαρχο. Έχει τον Γιάννη Μώραλη».

Αντωνάκου Σταυρούλα: «Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί τη συνέχεια της επιτυχημένης ομάδας του Πειραιά Νικητή με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη και «ψυχή» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα συνεχίσουμε για να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι μαζί είχαμε ως κοινό παρονομαστή, να κάνουμε τον Πειραιά νικητή, τον Πειραιά που όλοι μας αγαπάμε».

Αργουδέλης Αλέξανδρος: «Ο Πειραιάς Νικητής ήρθε το 2014 για να αλλάξει τον Πειραιά. Συνεχίζουμε με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά που μας αξίζει».

Αστεριάδη Καλλιόπη: «Θα στηρίξω τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές, γιατί είναι ο πιο καλός Δήμαρχος που έχω δει».

Βεντούρης Ανδρέας: «Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Κόντρα σε ψίθυρους και φημολογίες, κατέδειξε αφενός την ενότητα και τη δυναμική του συνδυασμού μας και αφετέρου τους δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των μελών μιας δυνατής και αποφασισμένης ομάδας. Ξεκινήσαμε ένα έργο και έχουμε ισχυρή θέληση να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε. Και μας χαροποιεί ιδιαίτερα να ξέρουμε ότι ακόμα και οι αντίπαλοί μας παραδέχονται με δημόσιες δηλώσεις τους εδώ και πολύ καιρό το σημαντικό έργο που γίνεται στην πόλη».

Βοϊδονικόλας Σταύρος: Η οικογένεια Βοϊδονικόλα, είναι μια μεγάλη πολιτική οικογένεια του Πειραιά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, που έχει αναδείξει Προέδρους Τοπικών Επιτροπών του κόμματος, 2 Προέδρους ΟΝΝΕΔ και τώρα έχουμε την τύχη να έχουμε εκλεγμένο Πρόεδρο ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά & Νήσων τον Γιάννη Βοϊδονικόλα με ανοιχτές διαδικασίες. Όλη η οικογένεια στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη».

Γαϊτανάρος Στυλιανός: «Στα 4 χρόνια αυτής της θητείας αναμετρηθήκαμε με τα προβλήματα της πόλης. Σχεδιάσαμε το μέλλον της. Εξασφαλίσαμε πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ για έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά και τη ζωή των κατοίκων της. Στηρίζω τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και την επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη ως Δημάρχου Πειραιά. Στον αγώνα της ανάπτυξης του Πειραιά φοράμε τη φανέλα με τα χρώματα μόνο της πόλης μας».

Γέμελος Νικόλαος: «Ο Πειραιάς Νικητής μετά και τη σημερινή συνάντηση είναι ακόμα πιο δυνατός. Η στήριξη στο έργο που έχει γίνει θα συνεχιστεί και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα. Όπως είπαν ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι φιλίες ποτέ δεν προδίδονται και χρόνο με το χρόνο γίνονται πιο δυνατές».

Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά: «Ο Πειραιάς Νικητής ενωμένος και δυνατός συνεχίζει δυναμικά. Εργαστήκαμε σκληρά και συνεχίζουμε ακόμη πιο εντατικά για να γίνει το όραμα πραγματικότητα».

Δαβάκης Γεώργιος: «Πριν από 4,5 χρόνια ξεκινήσαμε από το μηδέν με πρωτοπόρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και νικήσαμε. Έτσι και τώρα ξεκινάμε, αλλά όχι από το μηδέν, αλλά μετά από μεγάλες προσπάθειες του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη βρισκόμαστε πολύ μπροστά. Θα είμαστε νικητές με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν έχουμε, γιατί ο Πειραϊκός λαός αναγνωρίζει τις προσπάθειες και το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. Πιστεύω ότι η νίκη αυτή θα είναι μεγαλειώδης με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη».

Ελληνιάδης Σταύρος: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κ. Μαρινάκης στηρίζει τον συνδυασμό που είναι και δημιούργημά του και πιστεύω ότι στις εκλογές, θα επιβραβευθεί το πολύ μεγάλο έργο που έχει κάνει ο Γιάννης Μώραλης και η ομάδα του».

Ζηλάκου Χαραλαμπία: «Ως η νεότερη δημοτική σύμβουλος είναι τιμή μου που τα τελευταία 4, 5 χρόνια έχω αυτή τη θέση και ελπίζω στη νέα μας θητεία, να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα και είμαι σίγουρη ότι θα τον ξεπεράσουμε μαζί. Στηρίζω τον «Πειραιά Νικητή».

Καλαμακιώτης Νικόλαος: «Στηρίζω τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής» και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας για τον Πειραιά, όπως ακριβώς είχαμε υποσχεθεί στον πειραϊκό λαό το 2014».

Καλογερόγιαννης Παναγιώτης: «Τον άνθρωπο που μου εμπιστεύτηκε επί 5 χρόνια την Αντιδημαρχία Καθαριότητας δεν τον πουλάω ποτέ».

Καρβουνάς Νικόλαος: «Σαφώς συνεχίζουμε και στηρίζουμε τον Πειραιά Νικητή, στοχεύοντας όχι απλώς στην επικράτηση του στις επόμενες εκλογές, αλλά στην από την πρώτη Κυριακή επανεκλογή του».

Κούβαρης Νικόλαος: «Συνεχίζουμε τη στήριξη στον κ. Γιάννη Μώραλη και πιστεύουμε ότι οι Πειραιώτες θα μας εμπιστευθούν και αυτή τη φορά και θα είμαστε νικητές στον Πειραιά».

Λαουλάκου Κυριακή: «Με αυτή τη δημοτική αρχή ξεκινήσαμε μια προσπάθεια η οποία θεωρώ ότι πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί για το καλό του Πειραιά. Φυσικά στηρίζω τον Γιάννη Μώραλη και συνεχίζουμε».

Μαντούβαλος Νικόλαος: «Ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια παραμονής του Γιάννη Μώραλη στη Δημαρχεία του Πειραιά, με γνώμονα τη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει πραγματοποιηθεί στον Δήμο μας απ’ την εν εξελίξει θητεία του και από το κοινό μας όραμα να καταστεί ο Πειραιάς παγκόσμιος προορισμός».

Μαυριδάκης Εμμανουήλ: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια».

Μελάς Ιωάννης: «Από τις 7-4-2014 που ξεκινήσαμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε τον Πειραιά που ονειρευόμαστε, δεν έχω κάνει ποτέ δεύτερες σκέψεις, ούτε έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου με τον Γιάννη Μώραλη. Είναι αδιαμφισβήτητο στον Πειραιά το έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή, είτε με πόρους του Δήμου, είτε με τις δωρεές που έχει κάνει ο εμπνευστής του «Πειραιά Νικητή» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το πρόγραμμά μας υλοποιείται, οι ιδέες μας εφαρμόζονται στην πόλη και είμαι σίγουρος ότι οι Πειραιώτες θα μας εμπιστευθούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Νικοπολίδης Αντώνιος: «Στηρίζω τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Προχωράμε όλοι μαζί».

Νταϊφά Ειρήνη: «Συναντηθήκαμε όλος ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί και ακάθεκτοι για ένα καλύτερο Πειραιά, για να μπορέσουμε να δούμε το έργο που έχουμε επιτελέσει εδώ και 4,5 χρόνια να παίρνει σάρκα και οστά και να φτάσουμε στο αίσιο αποτέλεσμα: ένα Πειραιά μεγάλο και δυνατό».

Σδρένιας Χρήστος: «Ξεκινάμε πολύ δυναμικά την προσπάθεια και τον αγώνα για να μας εμπιστευθούν ξανά οι Πειραιώτες και να βγει Δήμαρχος ο Γιάννης Μώραλης και πάνω απ’ όλα να δικαιωθεί ο πρόεδρος και άνθρωπος Βαγγέλης Μαρινάκης απ’ όλη τη λασπολογία που τόσο καιρό του ρίχνουν. Άλλη μια φορά θα φανεί νικητής».

Σιγαλάκος Κυριάκος: «Συνεχίζουμε με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Πειραιά μας, προκειμένου να γίνει ελκυστικός για επενδύσεις, ανθρώπινος, με σεβασμό στο περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή των συνδημοτών μας».

Τζεφεράκος Αλέξανδρος: «Το 2014 έκανα την υπέρβασή μου σαν Πειραιώτης. Συμμετείχα στην υπερκομματική δημοτική ομάδα του «Πειραιά Νικητή». Η επιλογή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη με δικαίωσε. Με την πραότητα, την εργατικότητα, την ανθρώπινη αντιμετώπιση σε όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας, πέρα από κόμματα και ρουσφέτια, την εφαρμογή αξιοκρατίας, την απόλυτη βελτίωση στις υπηρεσίες του Δήμου και με ουσιαστικό έργο σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσω να τον στηρίζω στην προσπάθεια, για να βελτιώσουμε την πόλη μας. Τα καλύτερα έρχονται».

Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων

Γκόλφης Νικήτας-Α΄ Δημοτική Κοινότητα: «Η σημερινή συνάντηση των στελεχών του «Πειραιά Νικητή» με τους δημιουργούς του συνδυασμού Μώραλη-Μαρινάκη, είναι ο ορισμός ότι η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Αθανασίου Λίνα- Β΄ Δημοτική Κοινότητα: «Στηρίζω τον Δήμαρχο με όλη μου τη δύναμη γιατί πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος και μετά πολιτικός. Ο Πειραιάς είναι και θα συνεχίσει να είναι νικητής».

Λιακόσταυρος Χαράλαμπος -Γ΄ Δημοτική Κοινότητα: Όλοι μαζί μια γροθιά για έναν Πειραιά Νικητή.

Πούλος Αναστάσιος- Δ΄ Δημοτική Κοινότητα «Στηρίζω τον Πειραιά Νικητή, έχουμε υλοποιήσει σημαντικό έργο και με τη βοήθεια του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη το έργο αυτό στην επόμενη θητεία θα ενισχυθεί. Ο Γιάννης Μώραλης είναι από τους καλύτερους Δημάρχους που έχουν περάσει ποτέ από την πόλη. Είναι κοντά στα προβλήματα και στις γειτονιές, είναι κοντά στους δημότες και η επόμενη 5ετία θα είναι ακόμα καλύτερη για τον Πειραιά μας.

Βοϊδονικόλας Γιάννης -Ε΄ Δημοτική Κοινότητα: «Ως Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά & Νήσων στηρίζω τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 όλοι μαζί».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.