Ποτάμι για Τσίπρα: Εδωσε απαντήσεις επιπέδου… 15μελούς - iefimerida.gr

Ποτάμι για Τσίπρα: Εδωσε απαντήσεις επιπέδου… 15μελούς

Ποτάμι (Φωτογραφία: IntimeNews)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηκτικό σχόλιο για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Alpha κάνει μέσω ανακοίνωσής του το Ποτάμι.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας έδωσε «απαντήσεις επιπέδου… 15μελούς» σε σοβαρά προβλήματα που πλήττουν την καθημερινότητα των πολιτών.

«Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, θα μείνουμε όμως μόνο στις τελευταίες απαντήσεις του κ.Τσίπρα στα ερωτήματα που αφορούσαν την εγκληματικότητα μέσα στα Πανεπιστήμια και τη συνεχή καταστροφή της δημόσιας περιουσίας από κάθε λογής συμμορίες. “Όλα είναι ένα ψέμα” είπε ο Πρωθυπουργός. Αλλά – προσέξτε! – δεν είναι ένα αθώο ψέμα, αλλά είναι η οργανωμένη προπαγάνδα των μίσθαρνων οργάνων της άρχουσας τάξης!», αναφέρει.

«Προσέξτε τον συλλογισμό (του πρωθυπουργού της χώρας): Κάποιοι μιλάνε για εγκληματικότητα μέσα στα πανεπιστήμια με στόχο να υποβαθμιστούν τα δημόσια ιδρύματα, για να αναγκάσουν την κυβέρνηση να επιτρέψει τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων, στα οποία θα φοιτούν μόνο τα παιδιά των πλουσίων! Η (πολιτική) επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», προσθέτει το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ