Πορεία 250 φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας -Για το άσυλο και τα φαινόμενα ανομίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πορεία 250 φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας -Για το άσυλο και τα φαινόμενα ανομίας [εικόνες]

Πορεία 250 φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Πορεία για τη διατήρηση του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά και κατά των φαινομένων ανομίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή περίπου 250 φοιτητές από σχολές της Αθήνας.

Με αφετηρία τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών οι συμμετέχοντες περνούν κατά σειρά από Νομική, Πολυτεχνείο και Οικονομικό Πανεπιστήμιο, τρία ιδρύματα που τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω κρουσμάτων ανομίας κυρίως στους περιβάλλοντες χώρους τους.

Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας

Ειδικότερα, στα αιτήματα των φοιτητών περιλαμβάνεται η απομάκρυνση εμπόρων και διακινητών ουσιών: «Καλούμε τα αρμόδια όργανα του κράτους όπως και τους πολιτικούς προϊσταμένους των αλλά και τις εισαγγελικές Αρχές να ασκήσουν επιτέλους άμεσα τα καθήκοντα τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε εμείς σε κάθε αναγκαία ενέργεια, ώστε να βρεθούν όλοι προ των ευθυνών τους, ιδίως αυτοί που ανέχονται και ενθαρρύνουν με την ανοχή τους την παρανομία. Σχολές ανοιχτές σε κοινωνία, πολιτικοποίηση, αγώνες».

Η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ και στη συνέχεια δόθηκε και το τελευταίο κλειστό τμήμα της ανόδου της Πατησίων, όπου παρέμενε κλειστή.

Για τη διατήρηση του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά και κατά των φαινομένων ανομίας
Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 250 φοιτητές
Με αφετηρία τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών οι συμμετέχοντες περνούν κατά σειρά από Νομική, Πολυτεχνείο και Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Στα αιτήματα των φοιτητών περιλαμβάνεται η απομάκρυνση εμπόρων και διακινητών ουσιών
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ φοιτητές άσυλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ