Στα Προπύλαια μέλη του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ενωσης για την Αφρίν [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα Προπύλαια μέλη του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ενωσης για την Αφρίν [εικόνες]

Στα Προπύλαια μέλη του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ενωσης για την Αφρίν
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Ενημερωτική δράση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD).

Σκοπός των συγκεντρωμένων ήταν όπως λένε να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της μαρτυρικής πόλης του Αφρίν που βρέθηκε στο στόχαστρο των τζιχαντιστών και εν συνέχεια του τουρκικού στρατού.

«Εκεί που μια ομάδα αντρών και γυναικών από όλο τον κόσμο ενταγμένων στις τάξεις του YPG και του YPJ, σε συνεργασία με την κουρδική πολιτοφυλακή, όρθωσε το ανάστημα της και κάτω από την κουρδική διοίκηση κατάφερε να αναχαιτίσει την επέλαση των σκοταδιστικών ορδών του ισλαμικού χαλιφάτου πληρώνοντας με αίμα κάθε εκατοστό ελεύθερης γης και γράφοντας σελίδες που ανήκουν στην ιστορία του κόσμου όλου όπως αυτή του Κόμπανι», αναφέρουν τα μέλη του κουρδικού κόμματος.

Ενημερωτική δράση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD)

Όπως εξηγούν, στην ίδια περιοχή, από τον περασμένο Ιανουάριο ο τουρκικός στρατός έχει προκαλέσει εκατόμβες θυμάτων μεταξύ των αμάχων. «Εκ τότε και εν μέσω της εκκωφαντικής σιωπής της διεθνούς κοινότητας, το εγκληματικό τουρκικό κράτος εισβολέας συνεχίζει να επιδείξετε σε βαρβαρότητες όπως ο βίαιος εκτοπισμός των γηγενών και η αντικατάσταση τους με άλλους πληθυσμούς συμμαχικούς του τουρκικού κράτους και των ισλαμιστών φίλων του, όπως οι απαγωγές και οι δολοφονίες πολιτών, οι εκβιασμοί, τα βασανιστήρια και η αλλοίωση του κουρδικού χαρακτήρα της περιοχής», εξηγούν.

Καταλήγοντας, σημειώνουν πως η σημερινή δράση τους τιμά τα θύματα και καταγγέλλει τις θηριωδίες της Τουρκίας και έχει στόχο την ενημέρωση των Ελλήνων για τις πρακτικές της Άγκυρας.

Να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της μαρτυρικής πόλης του Αφρίν που βρέθηκε στο στόχαστρο των τζιχαντιστών και εν συνέχεια του τουρκικού στρατού
Η ανακοίνωση του κουρδικού κόμματος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ