Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποκαλύπτει τη νέα σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποκαλύπτει τη νέα σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου [βίντεο]

Μαρία Μπακοδήμου & Δημήτρης Αργυρόπουλος (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με Τούρκο επιχειρηματία επιβεβαίωσε ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ο κ. Αργυρόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε, αρχικά, για τα παιδιά του και τα όνειρά τους, και στη συνέχεια επανέλαβε τις άριστες σχέσεις που έχει με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο μεγάλος μου γιος σπουδάζει media στην Αμερική, ο μεσαίος θέλει να πάει στην Αμερική και ο μικρός, που είναι μόνο δέκα, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής», είπε.

«Με τη Μαρία είχαμε δράματα που έφυγε ο μεγάλος για σπουδές… Είσαι περήφανος για τον γιο σου, αλλά το άλλο σου μισό λέει “πωπω πάει αυτός”», πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

Για την Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε: «Η Μαρία είναι συνέχεια στην Τουρκία, έγινε οικονομικός μετανάστης! Κάτι έχει βρει εκεί… και περνάει καλά! Μακάρι το κορίτσι μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ