Μαρία Χάνου: Οι γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος, στην θεατρική της πρεμιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρία Χάνου: Οι γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος, στην θεατρική της πρεμιέρα [εικόνες]

Μαρία Χάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σταθερά βήματα και επιλεκτικές συνεργασίες σε τηλεόραση και θέατρο, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ξέρει πολύ καλά ότι μια καριέρα που αντέχει στο χρόνο, χτίζεται με δουλειά και κόπο. Αυτό είναι ένα μάθημα που πήρε από τους γονείς της, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή.

Η Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου δοκιμάζει τις δυνάμεις σε τηλεόραση και θέατρο και τα καταφέρνει περίφημα.

Η «Bέλη» της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» -που συνεχίζεται για έκτη σεζόν- ζει μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας με τον σύντροφό της «Άγγελο» -που υποδύεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και το ζευγάρι, με την φρεσκάδα του, ξεχωρίζει στο καστ της σειράς. Tη φετινή σεζόν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Λωξάντρα»: μια ακόμη ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, στο θέατρο Βεάκη. Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος: με ένα δυνατό χειροκρότημα και μια αγκαλιά για την Μαρία. Όλοι μαζί πόζαραν μετά το τέλος της παράστασης.

Δείτε φωτογραφίες της Μαρίας Χάνου επί σκηνής καθώς και φωτογραφικές στιγμές με τους γονείς της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ