Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς Βίντι-ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς Βίντι-ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... κλασική ενδεκάδα επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι, επιλέγοντας σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, αριστερά ο Τόσκα αντί του τραυματία Τόσκα, δεξιά ο Μάτος και οι Κρέσπο-Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Ελ Καντουρί (στον πάγκο ο Πέλκας) να είναι μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Ο Ζαμπά θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό», στο δεξί ο Λημνιός και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Με την ίδια ενδεκάδα με την αναμέτρηση της Τούμπας θα παραταχθεί η Βίντι. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια για την Ουγγρική ομάδα θα αγωνιστεί ο Κόβατσικ, στο κέντρο της άμυνας για την Βίντι θα αγωνιστούν οι Γιούχαζ και Πάολο Βινίσιους. Στη δεξιά πλευρά της άμυνα θα βρίσκεται ο Φίολα ενώ από τα αριστερά θα αγωνιστεί ο Στοπίρα. Την τριάδα στο κέντρο του γηπέδου για τους Ούγγρους θα αποτελέσουν οι Νέγκο, Χαντζιτς και Πατκάι. Δημιουργικό ρόλο θα έχουν οι Μιλάνοφ και Χούζτι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σκέποβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βιντι ενδεκάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ