Και η Μαρία Μενούνος στο... ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ [βίντεο] - iefimerida.gr

Και η Μαρία Μενούνος στο... ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τελευταίο επεισόδιο του Αμερικάνικου Dancing with the Stars, στο οποίο χόρεψε τραυματισμένη τανγκό, η Μαριά Μενούνος βροντοφώναξε «Θα τα καταφέρω. Είμαι Ελληνίδα». Οι Τομ Χάνκς, Νιά Βαρντάλος και Τζον Στάμος, που ήταν στο κοινό, χειροκρότησαν συγκινημένοι.

Και εμένα μου καρφώθηκε η σκέψη ότι το κορίτσι κάνει προεκλογική εκστρατεία με σημαία τον πατριωτισμό. Μήπως ο Καρατζαφέρης την έχει ήδη προσεγγίσει;

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως διαφήμιση. Και όσο πιο τσάμπα είναι αυτή, τόσο καλύτερη.

Είναι μεγάλο ψέμα όμως να πιστέψει κάποιος ότι το rebranding που χρειαζόμαστε επειγόντως θα έρθει με «φτηνά» κόλπα εντυπωσιασμού, όπως μια σέξι παρουσιάστρια που βροντοφωνάζει ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το σπασμένο της πλευρό, επειδή τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες της.

Η ίδια παρουσιάστρια που πριν μερικές μέρες μπήκε στο ρινγκ του Wrestlemania, φορώντας γκλίτερ μπουστάκι με την ελληνική σημαία και στόχο να «κατατροπώσει» τις ορκισμένες εχθρούς της.

Μην παρεξηγηθούμε. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι οι προθέσεις της Μενούνος είναι αγαθές. Για να μην πω αγαθοβιόλικες.

Στο μυαλό της κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα. Και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται ευρώ τσακιστό για αυτό.

Σκέψου όμως τι θα συνέβαινε αν έμπαιναν στο ίδιο τριπάκι και υπόλοιποι επιφανείς Έλληνες που κινούνται στο χώρο της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Πόσο δηλαδή θα εκτιμούσες μια «πατριωτική» τσόντα από την ελληνικής καταγωγής Σάσα Γκρέι. Ακόμη και αν τα έσοδα κατέληγαν στο ταμείο του ΕΟΤ.

Στο τέλος της ημέρας, ο πατριωτισμός θέλει τέχνη και όχι μόνο καλές προθέσεις.

Για αυτό και θα ήταν χρήσιμο ο Γιώργος Καρατζαφέρης να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει κατευθείαν με την Μαρία Μενούνος.

Είναι δεδομένο ότι αν της εξηγούσε το πρόγραμμά του και της έλεγε ότι έχει στο ψηφοδέλτιο και μια Οσκαρικού παρελθόντος ηθοποιό, όπως τη Βάνα Μπάρμπα, η Μενούνος θα δεχόταν με χαρά να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του.

Ακόμη και αν έχει σπασμένο πλευρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ