Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος ο Ερίκ Αμπιντάλ - iefimerida.gr

Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος ο Ερίκ Αμπιντάλ

Ερίκ Αμπιντάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερίκ Αμπιντάλ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, όπως ενημέρωσε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Μπαρτσελόνα (4-0 την Χετάφε) ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μας είπαν ότι η επέμβαση στον Αμπιντάλ ολοκληρώθηκε. Ήταν μία μακρά διαδικασία και χρειάζεται προσοχή. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε περισσότερα. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε την πορεία της υγείας του. Έχουμε μεγάλη πίστη πως όλα θα πάνε καλά, καθώς είναι πολύ δυνατός άνθρωπος», τόνισε ο τεχνικός των «μπλουγκράνα» για τον 32χρονο αμυντικό, ενώ ενημέρωσε πως δότης είναι ένας ξάδερφος του Γάλλου άσου.

Οι οπαδοί των Καταλανών εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον Αμπιντάλ όταν στο 22o λεπτό του αγώνα με την Χετάφε σηκώθηκαν όρθιοι στο «Καμπ Νου» και φώναζαν το όνομά του (σ.σ. το 22 είναι ο αριθμός της φανέλας του).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ