Η ντουλάπα με τα παπούτσια της Σερένα Γουίλιαμς προκαλεί εγκεφαλικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ντουλάπα με τα παπούτσια της Σερένα Γουίλιαμς προκαλεί εγκεφαλικά [εικόνες]

Η πρωταθλήτρια του τένις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί κάποιοι άνθρωποι να είναι τόσο τυχεροί; Ενώ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια μικρή παπουτσοθήκη όπου στριμώχνουμε τα όχι και τόσα πολλά παπούτσι, οι πλούσιοι και διάσημοι έχουν ολόκληρα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για την δουλειά αυτή.

Και μάλιστα ένα ολόκληρο δωμάτιο μόνο για τα παπούτσια τους. Η πρωταθλήτρια του τένις έδωσε στους θαυμαστές της στο Instagram, μια εικόνα της απίστευτης ντουλάπας της (για παπούτσια μόνο) την Τετάρτη, λίγο προτού παραβρεθεί στα βραβεία Brand Genius Awards.

Ένα ολόκληρο δωμάτιο με παπούτσια έχει η Σερένα Γουίλιαμς
Και δεν περιλαμβάνονται μόνο αθλητικά

Και δεν μιλάμε μόνο για αθλητικά παπούτσια, αλλά για σειρές ολόκληρες πανάκριβων παπουτσιών γνωστών σχεδιαστών και μάλιστα σε χρωματική τάξη.

Η 37χρονη εφμανίζεται στο βίντεο με τα αθλητικά της ρούχα την ώρα που προσπαθεί να αποφασίσει ποιο ζευγάρι παπούτσια θα φορέσει. Και φυσικά είναι μια δύσκολη απόφαση όταν ξέρεις ότι θα συναντήσει της Άννα Γουίντουρ της Vogue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 7 Νοέ, 2018 στις 7:41 μμ PST

Τελικά αυτό που επέλεξε είναι ένα σούπερ λαμπερό ζευγάρι παπούτσια του Christian Louboutin, ενώ για την υπόλοιπη εμφάνισή της φόρεσε ένα φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή 2018 της Vera Wang.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bossed up with @emilywweiss at the fabulous @glossier flagship opening. Congrats love! So happy @alexisohanian and I could celebrate with you. • • • Hair: @coree.moreno Makeup: @rennyvasquez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 8 Νοέ, 2018 στις 5:03 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ